معرفی ژیلا تقی زاده
پست معرفی ژیلا تقی زاده ، توسط سایت دانلود کتاب برای شما عزیزان تهیه شده است. ژیلا تقی زاده نویسنده، نقاش و نمایشنامهنویس ایرانی بود که طی سالهای فعالیتش، کارنامهی قابل تقدیری را از خود به جای گذاشت. او از اواخر دههی هشتاد شمسی، حرفهی خود را بهعنوان یک نویسنده آغاز کرد و بیش از ده کتاب منتشر نمود.
علاوهبر نویسندگی، تقی زاده در حوزهی نقاشی نیز فعال بود و بهدفعات گالریهای مختلفی را برای نمایش تابلوهایش برپا کرد. از میان کتابهای مهم این نویسنده، میتوان به «ماه را نشانه بگیر»، «به اندازه یک نقطه» و «کهنه رباط» اشاره کرد.
زندگینامه ژیلا تقی زاده
ژیلا تقی زاده (Zhila Taghizadeh) روز دوم شهریورماه سال 1338 در شهر تهران متولد شد. او تحصیلات دانشگاهی خود را در زمینهی هنر آغاز کرد و در سال 1367 موفق شد از دانشگاه الزهرا، مدرک کارشناسی خود را در رشتهی گرافیک کسب کند. از همان دورانی که در دانشگاه حضور داشت، گالریهای گوناگون و متعددی برگزار کرد.
تقی زاده تجربهی برگزاری و مدیریت چندین نمونه از این نمایشگاهها، بهصورت انفرادی و گروهی را در کارنامهی خود دارد. او با به دست آوردن نظر مثبت بسیاری از مؤسسات و همچنین صاحبنظران، موفق شد که بهعنوان طراح جلد کتاب نیز تجربیاتی را رقم بزند. ژیلا تقی زاده که در زمینهی طراحی جلد فعالیتهای گستردهای داشت، توانست اعتبار جالب توجهی را در این بستر تولیدی برای خود کسب کند.
با وجود همهی این فعالیتها، از آنجایی که تقی زاده علاقهی زیادی به حرفهی نویسندگی داشت، بیشتر سالهای زندگی خود را به فعالیت در این حوزه اختصاص داد. او در سال 1387 اولین اثر خود را با عنوان «جیبی پر از بادام و ماه» منتشر کرد. این رمان، سرگذشت پرجزئیات یک خانواده است که باید با تصمیمات اعضای خود و عواقب آنها روبهرو شوند.
او در ادامه دومین کتاب خود به نام «لباس آبی روی بند رخت» که یک مجموعه داستان کوتاه بود را از سوی «نشر نی» منتشر کرد. درواقع داستان کوتاه، یکی از قالبهای داستانسراییست که این نویسنده طی سالهای فعالیت خود، بهدفعات دست به تجربه در آن زد. متأسفانه ژیلا تقی زاده در روز دوم فرودینماه سال 1399 و در سن شصتویکسالگی درگذشت.
بهترین کتابهای ژیلا تقی زاده
کتاب ماه را نشانه بگیر: ماجرای ماه را نشانه بگیر از این قرار است که درست پس از پایان یافتن مراسم ازدواج زنوشوهری در روستای محل زندگیشان، آنها با مجموعهای از رخدادها و پدیدههای عجیب مواجه میشوند. ژیلا تقی زاده در این داستان اجتماعی و البته عاشقانه، به این مسئله میپردازد که غریبهها و کسانی که به شایعهپراکنی در باب زندگی دیگران میپردازند، تا چه حد قادرند زندگی آنها را متحول کنند. کتابی با رویکرد آسیبشناسی اجتماعی – فرهنگی که نگاهی متفاوت نسبت به نقش اجتماع در زندگی شخصی افراد را به مخاطبانش ارائه میدهد.
کتاب به اندازه یک نقطه: بیماری سرطان و رویارویی با این چالش مرگبار، میتواند کابوس هر فردی در زندگیاش باشد. کتاب پیشِ رو، داستان شخصیتی را روایت میکند که با این رخداد ناگهانی و غیرمنتظره در زندگیاش روبهرو میشود. پس از ابتلا به این بیماری، او دیگر نمیتواند خود را خارج از چنگال آن بیابد و تمام افکار و احساساتش با سرطان گره میخورد. در جریان این رمان ایرانی تأثیرگذار به قلم ژیلا تقی زاده، شاهد پرداختن به چنین تجربهی تلخ و ویرانگری خواهید بود.
جوایز و افتخارات ژیلا تقی زاده
دیپلم افتخار برای طراحی عروسک تئاتر «دختر و ابر و آدمک»، از سوی جشنوارهی بینالمللی تئاتر عروسکی تهران
برندهی جایزهی برتر طراحی لباس برای تئاتر «یحیی پسر ایمان»، از سوی جشنوارهی دفاع مقدس