معرفی یووال نوح هراری

معرفی یووال نوح هراری

پست معرفی یووال نوح هراری ، توسط سایت دانلود کتاب برای شما عزیزان تهیه شده است. یووال نوح هراری پژوهشگر، نویسنده و مقاله‌نویس مشهور اهل اسرائیل است. او با کتاب‌های «انسان خردمند» و «انسان خداگونه» در ایران شناخته می‌شود. تخصص هراری تاریخ و علاقه‌ی اصلی او سیاست و اقتصاد است.

زندگینامه یووال نوح هراری

زندگینامه یووال نوح هراری

یووال نوح هراری (Yuval Noah Harari) 24 فوریه‌ی 1976 در اسرائیل، از خانواده‌ای اهل لبنان و اروپای شرقی، به دنیا آمد. از سه‌سالگی خواندن را یاد گرفت. در 17سالگی وارد دانشگاه‌ اورشلیم شد تا در رشته‌های تاریخ و روابط بین‌الملل درس بخواند. دکترای فلسفه‌اش را هم از کالج عیسی دانشگاه آکسفورد گرفت. در دوران آکسفورد، با نوشته‌های جرد دایموند، دانشمند و نویسنده‌ی آمریکایی، آشنا شد و از آن تأثیر پذیرفت. البته این تأثیرپذیری در حدی بود که یووال نوح هراری متوجه شود خودش هم می‌تواند چنین کتاب‌هایی بنویسد.

یووال نوح هراری در سال 2002 با همسرش، ایزتیک یاهاو، آشنا شد و ازدواج کرد. ایزتیک یاهاو کار مدیریت برنامه‌های هراری را نیز برعهده دارد. هراری گیاهخوار کامل (وگان) است؛ او این راه را بر اساس تحقیقاتش انتخاب کرده است.

مدیتیشن در زندگی یووال نوح هراری نقشی پررنگ دارد. او در طول روز دو ساعت را به مراقبه اختصاص می‌دهد: یک ساعت پیش از شروع کار و یک ساعت پس از پایان کار. مراقبه برای او، یادگاری از سال 2000 و دوران زندگی‌اش در آکسفورد است. او هر سال یک برنامه‌ی سی‌روزه‌ی سکوت و دوری از رسانه‌های اجتماعی نیز دارد. یووال نوح هراری و همسرش از جمله کسانی بودند که در دوران پاندمی کرونا، به سازمان بهداشت جهانی (WHO) کمک مالی کردند. یووال نوح هراری از ماه مه 2021 تصمیم گرفت تلفن هوشمند را نیز کنار بگذارد. او در حال حاضر در دانشگاه اورشلیم تدریس می‌کند.

بهترین کتاب‌های یووال نوح هراری

بهترین کتاب‌های یووال نوح هراری

یووال نوح هراری تابه‌حال کتاب‌ها و مقالات بسیاری منتشر کرده است. کتاب‌های او مانند «انسان خردمند» و «انسان خداگونه» در سراسر جهان در فهرست پرفروش‌ها قرار داشته و دارند. او مقالات بسیاری هم نوشته که آن‌ها را در روزنامه‌ها و نشریاتی مانند گاردین، فایننشال تایمز، آتلانتیک و تایم منتشر کرده است.

کتاب انسان خردمند: تاریخ مختصر بشر (Sapiens: A Brief History of Humankind) در سال 2011 چاپ شد. این کتاب با نگاهی به علوم تاریخی و اجتماعی، تاریخ زندگی بشر را از عصر حجر تا قرن 21 بررسی می‌کند. یووال نوح هراری این اثر را بر اساس مجموعه سخنرانی‌هایش در دانشگاه اورشلیم نوشته است.

کتاب انسان خداگونه: تاریخ مختصر آینده (Homo Deus: A Brief History of Tomorrow) در سال 2015 منتشر شد. هراری در این کتاب با تکیه بر دستاوردهای بشر، در تلاش است تا به‌نوعی آینده‌ی او را ترسیم کند. یووال نوح هراری در این کتاب از مسائل فلسفی بسیاری مانند انسان‌گرایی، فردگرایی، فناپذیری و … صحبت کرده است.

کتاب 21 درس برای قرن 21 (21 Lessons for the 21st Century) در سال 2018 به چاپ رسید. این کتاب دارای پنج بخش است و در هر بخش، چهار یا پنج مقاله درباره‌ی مسائل اجتماعی و روز وجود دارد.

زندگینامه و دانلود بهترین کتاب‌های یووال نوح هراری

کتاب پول (Money) در سال 2018 انتشار یافت. یووال نوح هراری در این اثر که به مبانی رشد اقتصادی می‌پردازد، سیر پیدایش و فراگیری پول را از ابتدا تا دوران سرمایه‌داری بررسی نموده، و بیان کرده است که پیدایش ارز دیجیتال جهان را در آستانه‌ی انقلابی عظیم قرار می‌دهد.

جوایز و افتخارات یووال نوح هراری
یووال نوح هراری در سال‌های 2009 و 2012 برنده‌ی جایزه‌ی پولونسکی برای خلاقیت و اصالت شد.
او در سال 2011 برای نوشتن مقالات برجسته در تاریخ نظامی، برنده‌ی جایزه‌ی مونکادو شد.
یووال نوح هراری در سال 2012 به عضویت آکادمی علوم جوان اسرائیل درآمد.
کتاب انسان خداگونه در سال 2017 جایزه‌ی هندلزبلت، کتاب اقتصادی آلمان (Handelsblatt’s German Economic Book Award) را از آن خود کرد.
یووال نوح هراری از نگاه دیگران
پس از انتشار کتاب انسان خردمند، ترجمه‌ی آن به زبان انگلیسی در سال 2014 سبب شد تا این اثر بیش از یک میلیون نسخه بفروشد. همین موضوع واکنش برخی از خوانندگان کتاب را برانگیخت.

مارک زاکربرگ، بنیان‌گذار شبکه‌ی فیس‌بوک و کمپانی متا، کتاب انسان خردمند را یکی از کتاب‌های برگزیده‌ی سال 2015 اعلام کرد.

باراک اوباما، رئیس‌جمهور پیشین آمریکا، اعلام کرد که خواندن کتاب انسان خردمند سبب شده تا چشمش به روی مؤلفه‌های اصلی تمدنی خارق‌العاده باز شود.

اما از سوی دیگر، همیشه نباید انتظار تحسین و تمجید داشت؛ نقدهایی هم به نویسنده وارد شده است. یووال نوح هراری برای انتشار کتاب 21 درس برای قرن 21 در روسیه مجبور شد تن به اصلاحیه‌ها و حذف‌هایی بدهد. همین موضوع بدل به بهانه‌ای برای نقد رفتار نویسنده در تن دادن او به سانسور شد.

اما هراری اعلام کرد که در دوراهی سختی قرار گرفته بود: کتاب با برخی حذفیات منتشر شود و پیام‌های نویسنده به مردم روسیه برسد یا اینکه اثر کلاً منتشر نشود. یووال نوح هراری معتقد بود که انتشار کتاب حتی با این شرایط بهتر از منتشر نشدن آن است.

جملات برگزیده یووال نوح هراری

جملات برگزیده یووال نوح هراری

اخلاق به معنی «پیروی از دستورات الهی» نیست، بلکه یعنی «کاهش رنج‌ها». بنابراین برای اینکه رفتاری اخلاق‌مدار داشته باشید، نیازی به باور به هیچ اسطوره یا داستانی ندارید. فقط باید به درک عمیقی از رنج برسید. (کتاب 21 درس برای قرن 21)

تاریخ، نه روایتی واحد بلکه هزاران روایت گوناگون است. هر وقت که انتخاب می‌کنیم یکی را تعریف کنیم، هم‌زمان انتخاب می‌کنیم که دیگر روایت‌ها را خاموش سازیم. (کتاب انسان خداگونه)

این بهترین دلیل برای آموختن تاریخ است: نه برای پیش‌بینی آینده، بلکه برای آزاد کردن خود از گذشته و تصور سرنوشت‌های جایگزین. البته که این، آزادی مطلق نیست؛ ما نمی‌توانیم از شکل داده شدن توسط گذشته اجتناب کنیم. اما مقداری آزادی بهتر از هیچی است. (کتاب انسان خداگونه)

در سال 1918 بشریت فقط در دنیای فیزیکی زندگی می‌کرد و هنگامی که ویروس کشنده‌ی آنفلوانزا این جهان را فرا گرفت، بشریت جایی برای فرار نداشت. اما امروزه بسیاری از ما در دو جهان زندگی می‌کنیم فضای فیزیکی و فضای مجازی. وقتی ویروس کرونا در جهان فیزیکی شروع به جولان دادن کرد، بسیاری از مردم زندگی خود را به دنیای مجازی منتقل کردند، جایی که ویروس نمی‌توانست به آن راه پیدا کند. (مقاله‌ی درس‌هایی از یک سال کوویدی)

یووال نوح هراری در میان ایرانیان
کتاب‌های یووال نوح هراری، پس از انتشار در ایران، بسیار محبوب و پرطرفدار شدند. برخی از کتاب‌های او مانند انسان خردمند و انسان خداگونه به دست مترجمان مختلف ترجمه و منتشر شدند. اما پس از گذشت مدتی، کتاب‌های او ممنوع‌الچاپ اعلام شدند. برخی ناشران، با حذف نام نویسنده، به انتشار کتاب‌های او ادامه داده‌اند.

📚✨ مقالات پیشنهادی جزوه پرو
برچسب ها
دیدگاه ها

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کابین وردپرس قالب وردپرس آموزش وردپرس