معرفی نادر ابراهیمی

معرفی نادر ابراهیمی

پست معرفی نادر ابراهیمی ، توسط سایت دانلود کتاب برای شما عزیزان تهیه شده است. نادر ابراهیمی نویسنده‌‌ی معاصر ایرانی است که قلم شیوا و گیرایش در رمان‌ها و داستان‌های کوتاه او هویداست. هنر نادر ابراهیمی در نویسندگی خلاصه نمی‌شود. او در زمینه‌ی فیلم‌سازی، ترانه‌سرایی، نمایشنامه‌نویسی، ترجمه، روزنامه‌نگاری و تدریس شاخه‌های هنری نیز فعالیت‌های زیادی داشته و کتاب‌های ماندگار زیادی مانند «یک عاشقانه‌ی آرام» و «آتش بدون دود» از این نویسنده‌ی فقید به جا مانده است.

زندگینامه نادر ابراهیمی

زندگینامه نادر ابراهیمی

نادر ابراهیمی (Nader Ebrahimi) در سال 1315 در تهران متولد شد. پدرش در دوران حکومت رضاشاه خلع درجه و از کرمان به مشکین‌شهر تبعید شده بود. با این حال ابراهیمی تحصیلات مقدماتی خود را در تهران گذراند و پس از اینکه در دبیرستان دارالفنون دیپلم ادبی‌اش را گرفت وارد دانشکده‌ی حقوق شد. البته پس از دو سال، از تحصیل در این رشته انصراف داد و در رشته‌ی زبان و ادبیات انگلیسی، لیسانس گرفت. این نویسنده‌ی دغدغه‌مند از 13سالگی بارها به‌علت فعالیت‌های سیاسی دستگیر و زندانی شد.

زندگینامه و دانلود بهترین کتاب‌های نادر ابراهیمی

نادر ابراهیمی، همچون بهرام بیضایی و ابراهیم گلستان، از معدود نویسندگانی است که فقط به نوشتن رمان و داستان بسنده نکرد و در زمینه‌های هنری دیگر نیز آثار فاخری از خود به‌جای گذاشت. ارائه‌ی آماری دقیق از تعداد مشاغل ابراهیمی کار ساده‌ای نیست؛ زیرا او همواره در حال فعالیت در حرفه‌های مختلف بود. به‌قدری که در دو کتاب «ابن مشغله» و «ابوالمشاغل» درباره‌ی وقایع زندگی و شغل‌های مختلف خود توضیح داده است. به طور مثال، نادر ابراهیمی مدتی را به کارگری در چاپخانه، خطاطی، حسابداری در بانک و همچنین مدیریت یک کتاب‌فروشی گذراند. جالب است که ابراهیمی، با وجود اشتغال در حرفه‌های مرتبط و نامرتبط با رشته‌ی تحصیلی‌اش، هرگز نوشتن را رها نکرد. او از 15سالگی نوشتن را آغاز کرد.

نخستین کتاب نادر ابراهیمی در سال 1342 با عنوان «خانه‌ای برای شب» توسط انتشارات روزبهان به چاپ رسید. یکی از داستان‌های این کتاب با نام «دشنام» در میان مردم بسیار محبوب شد. پس از آن تا سال 1380 بیش از صد کتاب و مقاله‌ی تحقیقی از ابراهیمی به چاپ رسید. این نویسنده با همکاری همسرش، فرزانه منصوری، «مؤسسه‌ی همگام با کودکان و نوجوانان» را در زمینه‌ی ادبیات کودک تأسیس و به‌صورت کاملاً متمرکز در آن فعالیت کرد. هدف این مؤسسه پژوهش درباره‌ی رفتار و خلق‌و‌خوی کودکان بود.

سرانجام، پس از سال‌ها فعالیت پربار، در 16 خرداد 1387، نادر ابراهیمی پس از 9 سال درگیری با بیماری تومور در 72سالگی چشم از جهان فروبست.

بهترین کتاب‌های نادر ابراهیمی‌

بهترین کتاب‌های نادر ابراهیمی‌

کتاب‌های نادر ابراهیمی پر از تعابیر زیباست. سه نمونه از کتاب‌های او عاشقانه‌هایی است که به علت لطافت و ظرافت و شیوایی کلام بسیار محبوب‌اند. در بخش بهترین کتاب‌های نادر ابراهیمی، ابتدا به بررسی این سه کتاب می‌پردازیم و سپس آثار فاخر دیگر این نویسنده‌ی متبحر را بررسی می‌کنیم.

کتاب یک عاشقانه‌ی آرام: نادر ابراهیمی در این کتاب عاشقانه و روان، زندگی زوجی را روایت می‌کند که برای رهایی از روزمرگی و دوری از عادت به دوست‌داشتن در عوض عاشق‌بودن، فعالیت‌های خیرخواهانه انجام می‌دهند.

کتاب بار دیگر شهری که دوست می‌داشتم: این کتاب درباره‌ی دختر و پسری روستایی است که به یکدیگر عشق می‌ورزند اما خانواده‌ی دختر، به علت اختلاف طبقاتی موجود بین آن دو، مانع ازدواجشان می‌شوند.

کتاب چهل نامه‌ی کوتاه به همسرم: نادر ابراهیمی در این کتاب چهل نامه برای فرزانه منصوری نوشته است. این کتاب نمایش اوج احساس این نویسنده‌ است و خواندن این نامه‌ها درس عشق می‌دهد. ابراهیمی در این کتاب اثبات می‌کند که می‌توان یک عمر عاشقی کرد و به‌دور از روزمرگی، عاشق ماند.

کتاب آتش بدون دود: پس از معرفی سه کتاب عاشقانه‌، به بررسی کتاب هفت‌جلدی «آتش بدون دود» می‌پردازیم. هرکدام از جلدهای این کتاب درباره‌ی داستانی با موضوع خاص است. حس انقلابی کتاب آتش بدون دود کاملاً مشهود است. وقایع پرفرازونشیبی که در آن‌ها روایت می‌شوند در ترکمن‌صحرا رخ داده‌اند. این کتاب برای ابراهیمی شهرت بسیاری آورد و با اقتباس از آن یک مجموعه‌ی تلویزیونی با همین نام ساخته شد.

زندگینامه و دانلود بهترین کتاب‌های نادر ابراهیمی

کتاب ابن مشغله: کتاب ابن مشغله سبک خاصی از زندگی‌نامه‌نویسی است که خواننده را تا پایان با خود همراه می‌کند و در خلال آن، صداقت و دورویی موجود در جوامع را به او می‌نمایاند.

کتاب ابوالمشاغل: در ادامه‌ی کتاب ابن مشغله، این کتاب نگارش شد تا از زندگی‌نامه‌ی نادر ابراهیمی و تلاش‌های او در زندگی مطلبی جا نمانده باشد.

کتاب صوفیانه‌ها و عارفانه‌ها: این کتاب دوجلدی به تاریخ تحلیلی پنج‌هزارساله‌ی ادبیات داستانی ایران می‌پردازد و برای افرادی که به سیر تحولات این داستان‌ها طی اعصار علاقه دارند بسیار مفید است.

سبک نگارش و دیدگاه‌های نادر ابراهیمی‌
نادر ابراهیمی در داستان‌های خود عموماً از شیوه‌ی خطی استفاده می‌کند. شاید به‌نظر برسد که روایت خطی کلاسیک است؛ در حالی که این‌طور نیست. ابراهیمی خطی می‌نویسد اما به شیوه‌ی مدرن. به‌گونه‌ای که می‌توان گفت در زمینه‌ی داستان کوتاه او پیشگام ادبیات پسامدرن است. تغییر کانون روایت در نوشته‌های ابراهیمی یکی از تکنیک‌های نگارش به‌ سبک مدرن است.

این نویسنده همواره روش‌های جدیدی در داستان‌های خود به کار می‌گرفت. از جمله‌ی این شیوه‌ها می‌توان «هم‌خوانی تصویر و کلام» و «نثر شاعرانه» را نام برد.

جوایز و افتخارات نادر ابراهیمی
نادر ابراهیمی در شاخه‌ی ادبیات کودکان جوایز بین‌المللی زیادی دریافت کرد که از جمله‌ی آن‌ها می‌توان به جایزه‌ی نخست براتیسلاوا و جایزه‌ی نخست تعلیم و تربیت یونسکو اشاره کرد. همچنین در ایران ابراهیمی برای نوشتن کتاب «دور از خانه» جایزه‌ی کتاب برگزیده‌ی سال را از آن خود کرد.

کتاب هفت‌جلدی آتش بدون دود نیز توانست عنوان «نویسنده‌ی برگزیده‌ی ادبیات داستانی 20 سال بعد از انقلاب» را برای نادر ابراهیمی به ارمغان بیاورد.

نادر ابراهیمی‌ از نگاه دیگران
– «یک عاشقانه‌ی آرام» به قدری نامش زیباست که آدم آرام می‌شود. در این کتاب از عشق‌های تند و مجنون‌گونه و لیلی‌گونه خبری نیست. در اینجا با زن و مردی آشنا می‌شویم که همه‌چیز را می‌سازند. آن‌ها عشق را به زندگی سرایت می‌دهند و در نهایت نادر می‌گوید عشق یعنی زندگی. (مهری رحمانی، شاعر و نویسنده)

– نادر ابراهیمی نویسنده‌ای آرمان‌گرا است. تعبیر دیگر این عبارت این است که نادر ابراهیمی نویسنده‌ای سیاسی‌اندیش بود و هست و اندکی تأمل در آثارش ما را به این اصل پذیرفتنی هدایت می‌کند. (پدرام اکبری، مستندساز و پژوهشگر)

– نادر ابراهیمی برای من دریچه‌ای نو باز کرد. من در جوانی با دنیایی که نادر ابراهیمی و سهراب سپهری ساختند، شروع به نوشتن کردم. (سینا بهمنش، شاعر)

اقتباس‌های فرهنگی از نادر ابراهیمی‌
نادر ابراهیمی در دوران حیات خود چندین فیلم مستند و سینمایی و دو مجموعه‌ی تلویزیونی را نوشت و خودش نیز کارگردانی کرد. همچنین آهنگ‌ها و ترانه‌های این آثار هنری را ابراهیمی ساخت. پس از درگذشت این هنرمند بزرگ، محمدحسن یادگاری، نویسنده و کارگردان، مستندی نه‌فصلی در وصف سرگذشت پرماجرای ابراهیمی تهیه کرد و با الهام از نام یکی از کتاب‌های این نویسنده‌ی ماندگار، نام مستند را «بار دیگر مردی که دوست می‌داشتیم» نهاد.

در این اثر هنری، مبارزات و تفکرات نادر ابراهیمی از دهه‌ی 30 الی دهه‌ی 70 بیان می‌شود و در گفت‌وگویی یک‌ساعته از افراد نزدیک به ابراهیمی درباره‌ی زندگی او مصاحبه شده است. اشخاصی که در این مستند از خصایص ابراهیمی و سرگذشت او گفته‌اند عبارت‌اند از کیومرث پوراحمد، ابراهیم حاتمی‌کیا، فرزانه منصوری، اکبر عالمی، مصطفی رحماندوست و جمشید گرگین.

همچنین حسن فتحی، کارگردان بزرگ، نیز مستندی با نام «سفر ناتمام» از زندگی این نویسنده‌ی موفق معاصر ساخته است.

حقایقی جالب درباره نادر ابراهیمی‌
از جمله نکات جالب در زندگی نادر ابراهیمی، پیوند محکمی است که با همسر خود، فرزانه منصوری، داشت. این عشق به‌قدری عمیق بوده که خانم منصوری همواره به درگذشت ابراهیمی به چشم یک سفر می‌نگرد و معتقد است که بعدها با او دوباره همسفر خواهد شد. آن‌ها در سختی‌ها و شادی‌ها در کنار هم زندگی کردند و ابراهیمی در کتاب ابوالمشاغل درباره‌ی بخشی از همکاری‌های این دو برای تولید پوشاک (دوخت خانم منصوری و نقاشی روی پارچه‌ی ابراهیمی) و کسب درآمد بیشتر توضیحات جالبی داده است.

زندگینامه و دانلود بهترین کتاب‌های نادر ابراهیمی

زندگینامه و دانلود بهترین کتاب‌های نادر ابراهیمی

نادر ابراهیمی‌ در میان ایرانیان
همه‌ساله، 21 فروردین، در زادروز نادر ابراهیمی، مراسم نکوداشت او با حضور نویسندگان مشهور معاصر کشور برگزار شده و در آن از آثار ویژه‌ی این نویسنده‌ی پرتلاش یاد می‌شود.

نادر ابراهیمی از جمله نویسندگان معاصری است که شیوه‌ی نگارشش برای نویسندگان جوان الهام‌بخش است. شهرت ابراهیمی در میان مردم ایران به‌قدری است که کمیته‌ی نام‌گذاری معابر شورای شهر تهران در سال 1390 نام خیابان هفدهم کارگر شمالی (امیرآباد) تهران را به خیابان نادر ابراهیمی تغییر داد. علت انتخاب خیابان امیرآباد این است که او در بیست سال پایانی حیات خود در منزلی در این خیابان سکونت داشت.

نادر ابراهیمی آثار متعدد و تأثیرگذاری را به چاپ رساند که هر روز مخاطبان بیشتری را به خود جذب می‌کنند. از‌این‌رو، کتاب‌های او همواره در حال تجدید چاپ هستند. در صورتی که به ادبیات داستانی معاصر علاقه‌مندید، پیشنهاد می‌کنیم کتاب‌های نادر ابراهیمی را در اولویت مطالعات خود قرار دهید.

نگاهی به زندگی و فعالیت‌های نادر ابراهیمی
نادر ابراهیمی، داستان‌نویس، فیلمنامه‌نویس، شاعر، روزنامه‌‌نگار و منتقد ادبی، ۱۴ فروردین ۱۳۱۵ در تهران متولد شد. وی تحصیلات مقدماتی را در مدرسه دارالفنون گذارند. سپس به دانشکده حقوق رفت، اما آن را نیمه‌کاره رها کرد و در رشته ادبیات انگلیسی مشغول به تحصیل شد.

او در کتاب‌های «ابن مشغله» و «ابوالمشاغل» که زندگی‌نامه خود اوست، خود را فردی پرکار توصیف کرده است. شمار مشاغلی که او در دوره نوجوانی و جوانی مدتی کوتاه تجربه‌شان کرده چنان زیاد است که حسابش از دست خود او نیز دررفته است.

به‌رغم این مشغله فراوان، ابراهیمی نویسندگی را از ۱۶سالگی آغاز کرد. نادر جوان وارد حزبی به‌نام «ملت ایران» و در وقایع ۱۶ خرداد ۴۲ دستگیر و زندانی شد. در زندان بود که اولین کتابش با عنوان «خانه‌ای برای شب» چاپ شد و با اینکه اولین اثر ابراهیمی به شمار می‌رفت، تحسین نویسندگانی مانند سیمین دانشور و به‌آذین را برانگیخت.

پس از آزادی از زندان، نادر همکاری خود با روزنامه «آیندگان» را آغاز کرد. در کنار روزنامه‌نگاری، با تلویزیون ملی نیز همکاری می کرد و در مدت ۲ سال، آثار مستند و تلویزیونی بسیاری را نوشت و کارگردانی کرد.

فعالیت در حوزه کودک و نوجوان
نادر ابراهیمی سال ۱۳۴۶ در مؤسسه‌ای به‌نام «خدمت به کودکان» مشغول به کار شد و کتابی به‌نام «قصه دور از خانه» را برای کودکان نوشت. این کتاب در همان سال کتاب برگزیده شورای کودک و نوجوان شد.

سال ۱۳۵۰ سالی مهم در زندگی پرفرازونشیب نادر ابراهیمی بود. او در این سال با حمایت مالی انتشارات امیرکبیر، همراه همسرش مؤسسه «همگام با کودکان» را تأسیس کرد. هدف این مؤسسه چاپ و ترجمه آثار ادبی کودک و نوجوان، آموزش قصه‌نویسی و نقاشی به کودکان و تحقیق درباره روش‌های یادگیری آنها بود.

در این مؤسسه، او چندین اثر مهم از جمله «مقدمه‌ای بر فارسی نویسی برای کودکان» و «مقدمه‌ای درباره ادبیات کودکان» را نوشت. آثار آموزشی و قصه‌های کودکانه و بازنویسی حکایت‌های قدیمی به زبان امروزی برای کودکان نیز از دیگر فعالیت‌های او در این حوزه به شمار می‌روند.

فعالیت‌های او در حوزه کودک و نوجوان پس از انقلاب نیز ادامه یافت و کانون پرورش فکری کودک و نوجوان جایزه سال ۱۳۶۹ خود را بابت کتاب «درخت قصه، قمری‌های قصه» به وی اهدا کرد.

به‌اعتقاد سیمین دانشور و برخی دیگر از نویسندگان هم‌عصرش، تأثیرگذارترین کار نادر ابراهیمی فعالیت در عرصه ادبیات کودک و نوجوان بوده است.

سیمین دانشور درباره نقش او در این حوزه می‌گوید: «نادر ابراهیمی برای معرفی ادبیات به کودکان این سرزمین کمک بسیاری کرد. کار بزرگ و نادرِ او معرفی و شناساندن ادبیات به کودکان از طریق قصه‌‌هایش بود و این شناخت برای کودکان بسیار ارزنده و درخور توجه است. علاوه‌‌بر آثار او در زمینه ادبیات کودک، کارهایش در ادبیات بزرگ‌سال نیز بسیار ارزنده است که بسیاری از آنها را دوست دارم.»

داستان‌نویسی و سایر فعالیت‌ها
نادر ابراهیمی را بیشتر به‌خاطر داستان‌نویسی به یاد می‌آورند. او داستان‌نویسی را با قصه‌های کوتاه آغاز کرد. سپس سراغ مشغله‌های کارمندان و روشنفکران رفت. بعد شروع به نوشتن آثاری رمانتیک کرد و درنهایت به قصه‌هایی اخلاقی و وهم‌انگیز درباره مسائل بشری رسید.

او طی ۴ دهه فعالیت ادبی، شعر، نمایشنامه، فیلم‌نامه و نقد ادبی نیز نوشت. مهم‌ترین نقد ادبی او «بازدید قصه امروز» بود که در مجله پیام نوین چاپ شد. ساختار و مبانی ادبیات داستانی و تحلیل ۵هزار سال ادبیات داستانی ایران با عنوان «صوفایانه‌ها و عارفانه‌ها» نیز از جمله آثار او در حوزه ادبیات تحلیلی است.

بیمای و مرگ
نادر ابراهیمی فردی بسیار پرکار بود. شاید هم همین پرکاری باعث شد که درنهایت به بستر بیماری بیفتد. او ۹ سال درگیر بیماری بود تا اینکه ۱۶ خرداد ۸۷ در بیمارستانی در تهران درگذشت.

معرفی آثار نادر ابراهیمی

معرفی آثار نادر ابراهیمی

۱. یک عاشقانه آرام
«یک عاشقانه آرام» همان‌طور که از اسمش پیداست، روایت عشق زوجی گیلکی‌آذری است. زبان کتاب نیز زبان گفت‌وگوی این دو زوج است. نویسنده گاهی اوقات موضوعاتی را در گفت‌وگوی این زوج پیش می‌کشد و آنها را نیمه‌تمام می‌گذارد. با وجود این، نادر ابراهیمی یک عاشقانه آرام را با تأکید بر مبارزه با عادت و رخوت در رابطه عاشقانه نوشته است.

۲. آتش بدون دود
«آتش بدون دود» یکی از آثار برجسته نادر ابراهیمی است. نادر ابراهیمی آتش بدون دود را با الهام از فرهنگ ترکمنی نوشته است. در این اثر، نویسنده با زبردستی زندگی پرفرازونشیب زنی ترکمن را به تصویر کشیده است، زنی که پابه‌پای همسرش برای یک زندگی آرام تلاش می‌کند. اهمیت فرهنگی این کتاب در بازنمایی فرهنگ ترکمن‌ها و استفاده از نام‌های محلی است؛ نام‌هایی که امروزه کمتر شنیده می‌شوند.

۳. چهل نامه کوتاه به همسرم
این اثر نیز از آن آثار نادر ابراهیمی است که بارها تجدید چاپ شده‌اند. ابراهیمی وقتی در حال تمرین خوش‌نویسی بوده، نامه‌های فراوانی به همسرش نوشته است. برخی از این نامه‌ها کوتاه و برخی بلندند. مضمون نامه‌ها عشق و رابطه زناشویی، مشکلات زندگی و سختی‌های آن است. ابراهیمی با زبانی بسیار صمیمی و به‌ دور از تکلف احساسات خود به همسرش و نگرشش به زندگی مشترک را بیان کرده است. این کتاب می‌تواند هدیه‌ای خوب برای همسرتان باشد.

۴. لوازم نویسندگی
نویسندگی بیشتر از آنکه استعداد باشد، مهارت است. بنابراین لازمه ورود به دنیای نویسندگی آموختن راه و روش داستان‌نویسی است. ابراهیمی در این کتاب ضمن اشاره به استعداد نویسندگی، به آداب آن مانند جهان‌بینی، زبان‌شناسی، علاقه و شناخت ساختار داستان پرداخته است. این کتاب برای کسانی که می‌خواهند نویسنده شوند، یک کتاب جامع آموزشی است.

۵. مردی در تبعید ابدی
کتاب «مردی در تبعید ابدی» که از آثار پرفروش نادر ابراهیمی است، داستان زندگی ملاصدرا، فیلسوف بزرگ، را روایت می‌کند. در داستان، نویسنده به مباحث فلسفی نیز اشاره و آنها را به زبانی ساده و روان بیان کرده است. با توجه به دشواری مطالعه «اسفار اربعه» ملاصدرا برای مخاطبان عام، علاقه‌مندان به فلسفه می‌توانند با مطالعه این کتاب با چهارچوب کلی عقاید این فیلسوف آشنا شوند.

بخل از گندیدگی روح برمی‌آید نه از تنگی دست.

۶. ابن مشغله
«ابن مشغله» نوعی زندگی‌نامه داستانی است. ابراهیمی شخصیت اصلی قصه و محور داستان، شغل‌هایی است که او از ابتدای نوجوانی برای کسب درآمد داشته است. کتاب به گونه‌ای نوشته شده است که سبکی داستانی دارد، چراکه نویسنده وقایع رخ‌داده و تجربیاتش را دراماتیک بیان می‌کند. به همین جهت هم مخاطب از خواندن کتاب خسته نخواهد شد.

۷. درخت قصه، قمری‌های قصه
گفتیم که نادر ابراهیمی داستان‌های کوتاه بسیاری برای کودکان نوشته است. انتشارات شهر قلم این داستان‌ها را با عنوان «یادگارهای نادر ابراهیمی» برای کودکان با تصویرگری‌های جذاب و دوست‌داشتنی منتشر کرده است. یکی از مشهورترین آنها همین «درخت قصه، قمری‌های قصه» است. کتاب تنها ۲۴ صفحه است و در کنار سایر داستان‌های این مجموعه گزینه‌ای مناسب برای تشویق کودکان به کتابخوانی محسوب می‌شود.

۸. مقدمه‌ای بر فارسی‌نویسی برای کودکان
ابراهیمی و همسرش در مؤسسه خود، تلاش‌های زیادی برای رشد و رونق ادبیات کودکان کردند. نتیجه فعالیت آنها علاوه‌بر آثار داستانی، کتبی حرفه‌ای برای کسانی است که می‌خواهند در این عرصه فعالیت کنند. یکی از آنها همین کتاب «مقدمه‌ای بر فارسی‌نویسی برای کودکان» است. نویسنده در کتابش درباره دایره واژگان کودکان و فهم آنها از کلمات بحث کرده است. پیشنهاد می‌شود کسانی که می‌خواهند داستان‌نویس کودک و نوجوان شوند، حتما کتاب‌های دیگر این مجموعه آموزشی را مطالعه کنند:

مقدمه‌ای بر خلق و تولید ادبیات کودکان؛
مقدمه‌ای بر آرایش و پیرایش کودکان؛
مقدمه‌ای بر مصورسازی کتاب‌های کودکان.
۹. سه دیدار
کتاب «سه دیدار با مردی که فراسوی باور ما می‌آمد»، درباره دوران کودکی آیت‌الله خمینی و شکل‌گیری شخصیت او، منش پدر و پدربزرگش، مراحل ازدواج و مبارزات او در دوره انقلاب است. سه دیدار نادر ابراهیمی در ۲ جلد با مجموع ۵۱۷ صفحه منتشر شده است.

۱۰. مجموعه داستان‌های کوتاه نادر ابراهیمی
تمام داستان‌های کوتاه نادر ابراهیمی با مضامین سیاسی و اجتماعی را می‌توان در مجموعه ۲جلدی داستان‌های کوتاه خواند. در مقدمه‌ای که خود او بر این کتاب‌ها نوشته است، می‌توانید با نظر او درباره داستان‌های این مجموعه آشنا شوید.

۱۱. صوفیانه‌ها و عارفانه‌ها
کتاب «صوفیانه‌ها و عارفانه‌ها» تلاش ابراهیمی برای تحلیل و فهم عرفان و تصوف است. او در این کتاب با بررسی آثار داستانی به‌جامانده از عرفان و تصوف در ۵هزار سال گذشته، می‌کوشد پاسخی برای «عرفان چیست؟» پیدا کند. تلاشی که ظاهرا ناموفق بوده است و او نتوانسته پاسخ سؤال را بدهد. اگر علاقه‌مند به داستان‌های عارفانه کهن هستید، مطالعه این اثر را به شما پیشنهاد می‌کنیم.

۱۲. بار دیگر شهری که دوست می‌داشتم
نادر ابراهیمی در این اثر سراغ عشقی ممنوعه رفته است و هنجارهایی را واکاوی کرده است که اجازه نمی‌دهند دو عاشق به هم برسند. داستان روایت عشق یک دهقان‌زاده و دختر خان است. آنها اجازه ازدواج ندارند. به همین دلیل تصمیم می‌گیرند زادگاه خود را ترک کنند. فضای رمانتیک آمیخته با مشکلات اجتماعی و سیاسی روزگار این کتاب را به اثری خواندنی تبدیل کرده است.

📚✨ مقالات پیشنهادی جزوه پرو
برچسب ها
دیدگاه ها

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کابین وردپرس قالب وردپرس آموزش وردپرس