معرفی مایکل چلبی

معرفی مایکل چلبی

پست معرفی مایکل چلبی ، توسط سایت دانلود کتاب برای شما عزیزان تهیه شده است. مایکل چلبی، نویسنده‌ای آمریکایی، فیلسوف و دارای کرسی استادی در دپارتمان فلسفه‌ی دانشگاه ادینبورگ است. چلبی در زمینه‌هایی مانند سوگ، مرگ، خودکشی، مجازات و اخلاقیات پژوهش می‌کند. او را در ایران با یکی از کتاب‌هایش به نام «سوگ: درآمدی فلسفی» می‌شناسند. کتاب «خودکشی: ابعاد فلسفی» از دیگر آثار این فیلسوف است.

زندگینامه مایکل چلبی

زندگینامه مایکل چلبی

مایکل چلبی (Michael Cholbi)، سال 1972 در ایالت اورگن آمریکا به دنیا آمد. او علاقه‌ی بسیاری به شغل روزنامه‌نگاری داشت و پیش از اینکه فلسفه بخواند، روزنامه‌نگاری را حرفه‌ی خود می‌دانست. از همین رو مدتی مشغول فعالیت در سِمَت سردبیر نشریه‌ی «آموزش فلسفه» بود. اما پس از آشنایی با دنیای فلسفه، تصمیم گرفت تا فعالیت‌هایش را معطوف به پژوهش‌های فلسفی درباره‌ی مسائلی مانند مرگ، سوگواری و خودکشی کند.

مایکل چلبی در سال 1994 مدرک کارشناسی خود را از کالج سوراتمور دریافت کرد و در سال 1999 با مدرک دکترا از دانشگاه ویرجینیا فارغ‌التحصیل شد. پس از آن به مدت سه سال در کالج بروکلین به عنوان استادیار فعالیت کرد و سپس به سِمت استادی فلسفه رسید. چلبی در کنار تدریس، مدیریت مرکز اخلاق و سیاست کالیفرنیا در دانشگاه پلی‌تکنیک کالیفرنیا را نیز برعهده گرفت.

مایکل چلبی در سال 2012 انجمن بین‌المللی فلسفه‌ی مرگ و مردن را پایه‌گذاری کرد. در این انجمن بیش از 200 پژوهشگر مشغول پژوهش درباره‌ی سؤالات مختلفی هستند که پیرامون مسئله‌ی مرگ و پدیده‌ی مردن برای انسان‌ها ایجاد می‌شود.

مایکل چولبی در سال 2020 به دانشگاه ادینبورگ پیوست و در حال حاضر کرسی استادی فلسفه در این دانشگاه را در اختیار دارد. او همچنین یکی از اعضای هیئت تحریریه‌ی «مجله‌ی دانشگاهی فلسفه‌ی کاربردی» و نشریه‌ی دانشگاهی «نظریه و عمل اجتماعی» است و به عنوان ویراستار با نشریه‌ی «نظریه‌ی اخلاقی و عمل اخلاقی» همکاری می‌کند.

بهترین کتاب‌های مایکل چلبی

بهترین کتاب‌های مایکل چلبی

کتاب سوگ: درآمدی فلسفی (Grief: A Philosophical Guide)، منتشرشده در سال 2022، کتابی‌ست درباره‌ی فلسفه‌ی سوگ و سوگواری. مایکل چلبی در این کتاب، سوگواری که به مرحله‌ی پس از فقدان و از دست دادن عزیزان اطلاق می‌شود را از منظر روان‌شناسی، فلسفی و حتی ادبیات و علوم اجتماعی بررسی کرده است.

کتاب خودکشی: ابعاد فلسفی (Suicide: The Philosophical Dimensions) در سال 2011 به چاپ رسید. مایکل چولبی در این اثر پژوهشی به بررسی علل خودکشی پرداخته و این موضوع را از منظرهای مختلفی ازجمله منظر اخلاقیات – مانند مجاز بودن خودکشی -، منطق مردن و خودکشی و مداخله‌گری در خودکشی بررسی کرده است.

مایکل چلبی از نگاه دیگران

روزنامه‌ی وال‌استریت ژورنال بعد از انتشار کتاب سوگ: درآمدی فلسفی، در نقدی که برای این کتاب نوشت، مایکل چولبی را به عنوان فیلسوفی برجسته و منتقدی سخت‌گیر معرفی کرد که توانسته است با وارد کردن مفهوم اندوه به فلسفه، قلمرو این حوزه را به دیگر بخش‌های علوم انسانی نزدیک کند.

مجله‌ی فیلسوفان بعد از انتشار کتاب سوگ: درآمدی فلسفی، مایکل چلبی را نویسنده‌ای دانست که موفق شده در عین اختصار، در کتابش به‌صورت هم‌زمان از فلسفه، ادبیات و روان‌شناسی صحبت کند.

جملات برگزیده مایکل چلبی

ظهور رسانه‌های اجتماعی به ما نشان داده که خیلی‌ها موقع مرگ چهره‌های سرشناسی که شخصاً نمی‌شناخته‌اند سوگوار می‌شوند؛ افرادی مثل هنرمندها، نوازنده‌ها و خواننده‌ها، ورزشکارها یا رهبران سیاسی. اگر این نمونه‌ها، نمونه‌های اصیل سوگ باشند و دلیلی هم وجود ندارد که این مثال‌ها را کذب بدانیم، آن وقت صمیمیت به هیچ معنی و با هیچ منطقی، عنصر ضروری سوگوارشدن برای مرگ دیگری نیست. (از کتاب سوگ: درآمدی فلسفی)

📚✨ مقالات پیشنهادی جزوه پرو
برچسب ها
دیدگاه ها

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کابین وردپرس قالب وردپرس آموزش وردپرس