معرفی مریم طاهری مجد

معرفی مریم طاهری مجد

پست معرفی مریم طاهری مجد ، توسط سایت دانلود کتاب برای شما عزیزان تهیه شده است. مریم طاهری مجد، روزنامه‌نگار و نویسنده‌ی ایرانی است که به دلیل آفریدن داستان‌هایی خواندنی بر اساس متونِ ادبیات کهن ایران شناخته می‌شود. از او تابه‌حال کتاب‌های «به افق تهران» و «اساطیر دلشده» منتشر شده است.

زندگینامه مریم طاهری مجد

زندگینامه مریم طاهری مجد

مریم طاهری مجد در سال 1353 به دنیا آمد. او در دانشگاه در رشته‌ی زبان و ادبیات فارسی تحصیل کرد و مدرک کارشناسی‌اش را دریافت کرد. مدتی در حرفه‌ی روزنامه‌نگاری مشغول به کار شد و چندی بعد تصمیم گرفت تا شانسش را در نوشتن داستان و رمان امتحان کند و داستان‌هایی بنویسد که زنان محور اصلی آن‌ها هستند. برخی از داستان‌های منتشرشده از او به زبان‌های انگلیسی، ارمنی و اردو ترجمه شده و در نشریات خارجی به چاپ رسیده‌اند.

مریم طاهری مجد در میان کتاب‌هایش چندین مجموعه داستان عاشقانه نیز دارد که بر اساس آثار نظامی گنجوی مانند لیلی و مجنون، خسرو و شیرین و هفت پیکر نوشته شده است.

طاهری مجد در طول‌ سال‌های فعالیتش متوجه کمبودی شد که در میان کتاب‌ها و به طور کلی در ادبیات کودکان و نوجوانان دیده بود، و خواست که این کمبود را برطرف کند. او در گفتگو با والدین و نیز مربیان کودکان دریافته بود که آن‌ها علاقه‌ی زیادی به آثار کهن و قصه‌های باستانی دارند، از همین رو به بازنویسی داستان‌های کهن مانند قصه‌های پهلوانی کتاب ارزشمند شاهنامه روی آورد.

بهترین کتاب‌های مریم طاهری مجد

بهترین کتاب‌های مریم طاهری مجد

کتاب در چهارراه‌ها خبری نیست مجموعه داستان‌های کوتاهی از مریم طاهری مجد است که در سال 1383 انتشار یافت. داستان‌هایی که از زندگی انسان‌ها و مشکلات معمولی آن‌ها می‌گویند. نوع نگاه نویسنده به رخدادها، به کتاب جذابیت بخشیده است.

کتاب به افق تهران، منتشر شده در سال 1389، یک رمان اجتماعی درباره‌ی سنت‌های کهنه و پوسیده‌ای است که از روزگار قدیم به نسل جوان رسیده است. راوی داستان، دختری است که در یکی از محله‌های به شدت سنتی تهران زندگی می‌کند و از تمام آن چیزی که برایش محدودیت می‌سازد، می‌گوید.

کتاب اساطیر دلشده در سال 1391 چاپ شد. این کتاب مجموعه‌ای از سی داستان‌ عاشقانه و پهلوانی از شاهنامه است که متناسب با سن کودکان بازنویسی شده است.

کتاب هوشنگ گلشیری از مجموعه کتاب‌های «تاریخ شفاهی ادبیات معاصر ایرانِ» نشر ثالث است که در سال 1400 به چاپ رسید. این کتاب مجموعه گفتگوهایی با هوشنگ گلشیری است و مخاطب را با فضا و تحولات ادبیات داستانی معاصر ایران آشنا می‌کند.

📚✨ مقالات پیشنهادی جزوه پرو
برچسب ها
دیدگاه ها

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کابین وردپرس قالب وردپرس آموزش وردپرس