معرفی لیندا گرانت

معرفی لیندا گرانت

پست معرفی لیندا گرانت، توسط سایت دانلود کتاب برای شما عزیزان تهیه شده است. لیندا گرانت نویسنده و روزنامه‌نگار اهل انگلستان است که توانسته جوایز گوناگونی برای کتاب‌های داستانی و غیرداستانی خود کسب کند.

گرانت که یک نویسنده‌ی یهودی است، سعی کرده از هویت قومی و مذهبی خود به عنوان وجه اصلی نویسندگی‌اش استفاده کند و به گفته‌ی خودش «صدای یهودی درون»‌اش را به ادبیات بدل سازد. از میان آثار مهم او می‌توان به کتاب «آدم‌ها و لباس‌هایشان»، «لباس پوشیدن متفکرانه» و «وقتی در عصر مدرن زندگی کردم» اشاره کرد.

زندگینامه لیندا گرانت

زندگینامه لیندا گرانت

لیندا گرانت (Linda Grant) در روز پانزدهم فوریه‌ی سال 1951 در شهر لیورپول انگلستان به دنیا آمد. او در واقع از خانواده‌ای مهاجر بود، پدرش اصالت لهستانی-یهودی داشت و مادرش روسی – یهودی بود و آن‌ها پس از مهاجرت به لیورپول فامیلی خود را به گرانت تغییر دادند.

بیان این ریشه و اصالت یهودی برای این نویسنده‌ی انگلیسی از اهمیت بالایی برخوردار است، به‌گونه‌ای که به ادعای خود او در یکی از مصاحبه‌هایش، دلیلی که نوشتن اولین رمانش چهل سال طول کشید این بود که سعی داشت یهودی درون‌اش را بیابد.

چنین دغدغه‌ای برای لیندا گرانت اغلب با چالش‌هایی همراه بوده است؛ چون لیورپول انگلستان مکانی نیست که یهودیان در آن زیست کرده باشند و یهودیت هیچ‌گاه بخشی از ماهیت تاریخی و هویتیِ انگلستان نبوده است و از طرفی دیگر به دلیل بزرگ شدن در خانواده‌ای از طبقه‌ی متوسط هیچ‌گاه نمی‌توانسته خود را در کنار ایرلندی‌های بریتانیایی بیابد که بیشترشان درون خانواده‌هایی از طبقه‌ی کارگر بزرگ شده‌اند.

لیندا گرانت پس از اینکه مدرک خود در رشته‌ی زبان انگلیسی را از دانشگاه یورک دریافت کرد در دانشگاه‌های کانادا نیز دوره‌های مطالعاتی فوق لیسانس را سپری کرد و سپس از دانشگاه‌های یورک و جان مورس مدرک دکترای افتخاری دریافت کرد. گفتنی است که لیندا گرانت از اعضای انجمن پادشاهی ادبیات انگلستان است.

لیندا گرانت ابتدا کارش را به عنوان روزنامه‌نگار شروع کرد و با وجود اینکه مدت‌ها طول کشید تا اولین رمان خود را بنویسد، اما کتاب‌های غیرداستانی گوناگونی به چاپ رساند و توانست در حیطه‌ی رسانه و فرهنگ فعالیت‌های مستمری داشته باشد. او پیش از تبدیل شدن به یک نویسنده‌ی موفق و برنده‌ی جایزه در حیطه‌ی داستان‌نویسی، کتاب‌ها و جستارهایی در باب زنان، یهودیان و همچنین امر پیر شدن نوشت.

یکی از این کتاب‌ها یادبود او از مادرش است که کتابی در باب بالا رفتن سن و ماهیت آن می‌باشد. این جستار شخصی در ادامه تبدیل به بحثی در رادیو با حضور لیندا گرانت شد. لیندا گرانت همچنین در نشریه‌ی معتبر «گاردین» عضو بوده و متون مختلفی برای این نشریه‌ی بزرگ در طول فعالیت‌اش نوشته است. او همچنین برای نشریه‌ی «ایندیپندنت ساندی» نیز مقالاتی نوشته است. گفتنی است که گرانت دهه‌هاست که در خارج از لیورپول و در شهر لندن زندگی می‌کند.

بهترین کتاب‌های لیندا گرانت

بهترین کتاب‌های لیندا گرانت

کتاب آدم‌ها و لباس‌هایشان (The Clothes on Their Backs): این رمان که می‌تواند توأمان داستانی تاریخی و داستانی اجتماعی نامیده شود، در مورد دختری است که شیفتگی خاصی نسبت به لباس‌ها دارد و به واسطه‌ی آن‌ها هویت خود را بازتعریف می‌کند.

داستان در مورد دختری کتاب‌خوان است که معمولاً ارتباطش با جهان بیرون قطع بوده و حالا به پای سخنان عموی بدنامش می‌نشیند تا به داستان زندگی او و خانواده‌اش گوش بسپارد، اما پدر دختر مخالف چنین ملاقات‌هایی بین دختر و عمو است. این رمان متفاوت بهتر از هر اثر دیگری از این نویسنده‌ی انگلیسی می‌تواند توانایی‌های او به عنوان یک نویسنده‌ی متفاوت و صاحب سبک را نمایان کند.

کتاب وقتی در عصر مدرن زندگی کردم (When I Lived in Modern Times): این کتاب اصیل از لیندا گرانت توانست تحسین بسیاری از منتقدین ادبی را دریافت کند و تبدیل به یکی از کتاب‌های تحسین‌شده‌ی انگلیسی در عصر معاصر و طبعاً یکی از بهترین آثار لیندا گرانت شود. کتاب در باب ماجراجویی‌های یک دختر نوجوان و سفرش به کشوری جدید است که در بطن آن به درک و شناخت تازه‌ای از جهان می‌رسد.

این رمان که از دید منتقدی «روایت بلوغ بدون رویکردی احساسات‌زده» توصیف شده، مکاشفه‌ای در باب مباحثی چون بلوغ، خیانت، تاریخ، ملیت و نژاد است. یک روایت ناب که با وجود بهره بردن از عناصر داستانی و خیالی، به لحاظ تاریخی نیز نکاتی آموختنی دارد.

کتاب لباس پوشیدن متفکرانه (The Thoughtful Dresser): چه اهل فشن باشیم چه نباشیم، چه برایمان لباس‌هایی که هر روز به تن می‌کنیم موردی مهم باشد یا نباشد، مُد و لباس‌هایی که برای پوشیدن به تن می‌کنیم بخشی از هویت فرهنگی ما را می‌سازند. این کتاب در باب زنی‌ است که به واسطه‌ی کلاهی که به سر دارد می‌تواند از دست نازی‌ها فرار کند و جان سالم به در ببرد.

این کتاب در باب مهاجران و به طور کلی زنانی است که با تصویر به‌خصوصی که از لباس‌هایی که به تن می‌کنند به نمایش می‌گذارند، داستانی شنیدنی را روایت می‌کنند. این لباس می‌تواند یک کیف دستی باشد یا یک کلاه یا یک کفش با پاشنه‌ی بلند.

کتاب یک شهر غریب (A Stranger City): کتابی که گرانت در دوران اپیدمی کرونا منتشر کرد و تحسین‌های بسیار زیادی از متخصصان ادبی و منتقدین دریافت کرد. کتابی که به دید کارشناسان ادبی «یک کتاب بسیار مهم در زمانه‌ی ما» توصیف شده است. لحن و زبان کتاب با ظرافت‌های مثال‌زدنی‌ای که دارد، «شاهکار» خطاب شده است.

کتاب یک شهر غریب نامه‌ای عاشقانه به لندن است و با جهان‌بینی انسان‌گرایانه‌ای که دارد داستان‌هایی به یاد ماندنی از شهروندان و فضاهای شهری بازگو می‌کند. در این کتاب لیندا گرانت بر آن است تا به شهر لندن به مثابه‌ی «یک ایده‌ی ادبی» نگاه کند.

جوایز و افتخارات لیندا گرانت

برنده‌ی جایزه‌ی Jewish Quarterly برای کتاب «وقتی در عصر مدرن زندگی کردم»
برنده‌ی جایزه‌ی بهترین رمان اول سال در مراسم David Higham Prize for Fiction برای کتاب «کرانه‌ی چدن» (The Cast Iron Shore)
برنده‌ی جایزه Orange for Fiction برای کتاب «وقتی در عصر مدرن زندگی کردم»

📚✨ مقالات پیشنهادی جزوه پرو
برچسب ها
دیدگاه ها

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کابین وردپرس قالب وردپرس آموزش وردپرس