معرفی حسین کچویان

معرفی حسین کچویان

پست معرفی حسین کچویان ، توسط سایت دانلود کتاب برای شما عزیزان تهیه شده است. حسین کچویان جامعه‌شناس، نویسنده، مترجم و اندیشمند ایرانی است که در زمینه‌های مختلفی چون تاریخ، جامعه‌شناسی و دین قلم می‌زند. از میان بهترین آثار او می‌توان به کتاب‌هایی چون «انقلاب اسلامی ایران و انفتاح تاریخ» و «تجددشناسی و غرب‌شناسی» اشاره کرد.

زندگینامه حسین کچویان

زندگینامه حسین کچویان

حسین کچویان (Hossein Kachooyan) در سال 1338 در تهران به دنیا آمد. او از فارغ‌التحصیلان دبیرستان خوارزمی تهران است. کچویان تحصیلات دانشگاهی خود در مقطع کارشناسی را در رشته‌ی علوم اجتماعی دانشگاه تهران گذراند و سال 1364 از این دانشگاه فارغ‌التحصیل شد. سپس مقطع کارشناسی ارشد خود را در دانشگاه تربیت مدرس گذراند.

او برای تحصیلات در مقطع دکتری به دانشگاه منچستر انگلستان رفت و در سال 1380، مدرک دکتری جامعه‌شناسی را از این دانشگاه دریافت کرد. حسین کچوئیان علاوه بر تحصیلات دانشگاهی به مطالعه‌ی دروس حوزوی نیز پرداخته و از محضر عالمانی چون آیت‌الله جوادی آملی بهره برده است.

کچویان ازجمله نظریه‌پردازان ایرانی در حوزه‌ی غرب‌شناسی و دفاع از گفتمان انقلاب اسلامی محسوب می‌شود و در شورای عالی انقلاب فرهنگی عضویت دارد. او که از اساتید جامعه‌شناسی دانشکده‌ی علوم اجتماعی دانشگاه تهران است، به تدریس و پژوهش در زمینه‌ی نظریه‌های جامعه‌شناسی و جامعه‌شناسی معرفت می‌پردازد.

بهترین کتاب‌های حسین کچویان

بهترین کتاب‌های حسین کچویان

کتاب انقلاب اسلامی ایران و انفتاح تاریخ: بهار عربی و بیداری اسلامی، به مجموعه‌ای از انقلاب‌ها و جنبش‌ها در کشورهای خاورمیانه و شمال آفریقا اطلاق می‌شود که صفحه‌ی جدیدی را در تاریخ این کشورها گشود. حسین کچویان در این کتاب به ماهیت پدیده‌ی بهار عربی در مقایسه با انقلاب سال 1357 ایران می‌پردازد.

کتاب تطورات گفتمان‌های هویتی ایران: هر انسانی در زندگی خود به دنبال هویت می‌گردد. حسین کچوئیان در این کتاب به جامعه‌ی ایران می‌پردازد و تغییر هویت ایرانی را در برهه‌های مختلف تاریخی و به‌خصوص در مقابل تمدن و هویت غربی بررسی می‌کند.

کتاب تجددشناسی و غرب‌شناسی: تمدن غرب پس از رنسانس و انقلاب صنعتی به پیشرفت‌های تکنولوژیک بزرگی دست یافت و توانست جوامع شرقی را تحت سلطه‌ی خود درآورد. از آن روز تاکنون، اندیشمندان شرقی کوشیده‌اند تا فهم درستی از چرایی موفقیت غرب در این زمینه پیدا کنند و ضمن استفاده از دستاوردهای غرب، هویت خود را حفظ کنند. حسین کچویان در این کتاب نگاه تازه‌ای را در حوزه‌ی تجددشناسی و غرب‌شناسی مطرح کرده است.

کتاب روشنفکران و شکست در پیامبری (Knowledge Elite and the Failure of Prophecy): ایوا اتزیونی هالوی در این کتاب به نقش روشنفکران در جامعه پرداخته است. در طول تاریخ معاصر برای روشنفکرن نقش اجتماعی مهمی در نظر گرفته شده، اما نویسنده‌ی این کتاب از طریق استدلال‌هایی مختلف نشان می‌دهد که روشنفکران نمی‌توانند چنین نقشی را ایفا کنند. کتاب حاضر با ترجمه‌ی حسین کچویان به زبان فارسی برگردانده شده است.

کتاب نظریه‌های جهانی‌شدن و دین: نظریه‌ی جهانی‌شدن یکی از مهم‌ترین نظریات تایخ معاصر است. حسین کچویان در این کتاب رویکرد نظریه‌پردازان جهانی‌شدن را مورد نقد و بررسی قرار می‌دهد و درباره‌ی نقش دین در آرا و اندیشه‌های آنان سخن می‌گوید. ازجمله اندیشمندانی که در این کتاب از آنان سخن می‌رود، می‌توان به الوین تافلر و دیوید هاروی اشاره کرد.

📚✨ مقالات پیشنهادی جزوه پرو
برچسب ها
دیدگاه ها

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کابین وردپرس قالب وردپرس آموزش وردپرس