معرفی فی باوند آلبرتی
پست معرفی فی باوند آلبرتی ، توسط سایت دانلود کتاب برای شما عزیزان تهیه شده است. فی باوند آلبرتی مورخ و پژوهشگری بریتانیاییست که در زمینههای جنسیت، احساسات، فرهنگ و پزشکی در تاریخ، مطالعات و پژوهشهای مشهوری را در کارنامهی حرفهای خود دارد.
این مورخ که در تعدادی از معتبرترین دانشگاهها بهعنوان استاد دروسی همچون تاریخ مدرن به فعالیت مشغول بوده، تاکنون افتخارات و عناوین متعددی را کسب کرده است. از میان کتابهای مهم آلبرتی، میتوان به «سرگذشت تنهایی: تاریخچه یک احساس» و «مارپیچ مرگبار» اشاره کرد.
زندگینامه فی باوند آلبرتی
فی باوند آلبرتی (Fay Bound Alberti) سال 1971 در مورکمِ انگستان به دنیا آمد. او در کشور ولز بزرگ شد و در خانوادهای فرهیخته رشد کرد که از میان اعضایش، برادرش نیز بعدها به شهرت قابل توجهی رسید و اکنون بهعنوان فیلمبردار در حوزهی سینما فعالیت میکند. دوران تحصیلات دانشگاهی آلبرتی به مطالعه در رشتههای تاریخ و زبان انگلیسی سپری شد و او سرانجام مدرک خود را از دانشگاه ولز دریافت کرد.
پس از آن نیز او در دانشگاه یورک مشغول به تحصیل شد و مدرک فوقلیسانس و دکترای خود را در رشتهی تاریخ کسب کرد. فی باوند آلبرتی پس از فارغالتحصیلی، در کالج لندن بهعنوان محقق مشغول به کار شد و در بخش تاریخ پزشکی فعالیت کرد. در این دوران او موفق به جذب بودجهی قابل توجهی برای تحقیقات گستردهی خود شد.
فی باند آلبرتی در ادامه، فعالیتهای خود در مقام استاد دانشگاه را آغاز کرد و بهعنوان مدرس به تعدادی از مشهورترین و معتبرترین دانشگاههای بریتانیایی، همچون کالج لندن، دانشگاه لنکستر، دانشگاه منچستر و دیگر مؤسسات آموزشی و فرهنگی راه یافت.
او یکی از مؤسسان «مرکز تاریخ احساسات» در دانشگاه کوئین مری است. آلبرتی علاوهبر فعالیتهای دانشگاهیاش بهعنوان مدرس، در حوزههای دیگری نیز حضور پیدا کرده است. برای مثال، مدیریت بخش «انساندوستی» مؤسسهی «آکاردیا» را برعهده داشته و در آنجا بهعنوان مدیر بخش پزشکی «مرکز ولکام سنتر» نیز فعالیتهایی داشته است.
از سال 2023، فی باوند آلبرتی بهعنوان استاد درس تاریخ مدرن، به کالج کینگ لندن ملحق شد و در آنجا ریاست «مرکز تکنولوژی و بدن» را نیز برعهده گرفت. در حال حاضر، آلبرتی در حال پیش بردن یکی از جاهطلبانهترین پروژههای تحقیقاتیاش تابهامروز است.
این پروژه در باب ارتباطات و پیوندهاییست که میان احساسات، اشکال ارتباطی و هویت برقرار میشود و در چهرهی انسان نمود پیدا میکند؛ اینکه چگونه چهره قادر است نمایانگر این سه نمود زیستی در حیات انسان باشد. فی باوند آلبرتی تاکنون برای پژوهشهای خود، تحسینهای متعددی را دریافت کرده است. در یکی از این موارد او برای نوشتن کتاب «مارپیچ مرگبار»، موفق به راه یافتن به فهرست نهایی نامزدهای دریافت جایزهی دینگل از سوی انجمن تاریخ علم بریتانیا شد.
بهترین کتابهای فی باوند آلبرتی
کتاب سرگذشت تنهایی: تاریخچه یک احساس (A Biography of Loneliness): هر مفسر و خردمندی به شما خواهد گفت که عصر مدرن با تنهایی و گسست معنا میشود. با انسانِ پس از جنگ جهانی دوم که حال، خود را در یک فاصلهی تحمیلی نسبت به دیگران مییابد.
فی باند آلبرتی، مورخ و پژوهشگری است که دلمشغولی همیشگیاش، مسئلهی احساسات و نقش تاریخِ فرهنگ بر آن بوده است. در این کتاب نیز او با بررسی تاریخ قرن نوزدهم میلادی و ارتباطش با امروز، تلاش دارد به تصویری جامع از سرگذشت تنهایی و علل علمی و تاریخی آن دست یابد.
کتاب مارپیچ مرگبار (This Mortal Coil): آلبرتی ازجمله کسانیست که در نوشتهها و جستارهایی که منتشر کردهاند، به «بدن» بهمثابهی یک پدیدهی تاریخی و فرهنگی نگاه میکنند. آنچه در این کتاب نویسنده سعی دارد آن را ترسیم کند، واقعیت متغیر بدن در طول تاریخ است. او در جستوجوی تاریخ خودکامهی بدن است.
اینکه چگونه احساس میکند، در خود حرکت دارد، نفس میکشد و بهعنوان یک سوژهی فلسفی، واجد ویژگیهاییست که آن را وارد مباحث خاصی میکند. فی باند آلبرتی در این کتاب ثابت میکند که بدن، واجد تاریخی پرماجرا و سرشار از دگرگونیهاییست که کمتر محققی به کنکاش در آن پرداخته است.
کتاب پزشکی، احساسات و بیماری (Medicine, Emotion and Disease, 1700-1950): در این کتاب، فی باوند آلبرتی به رابطهی میان بیمار و پزشک پرداخته و این مسئله را در امتداد تاریخی که تعیین کرده، جستوجو میکند. او همچنین در این بررسی جدید و ارزشمند خود، به نقش جنسیت و احساسات در تشخیص پزشکی میپردازد. این مسئله که هر فرد در برابر قواعد پزشکی، تا چه میزان نمودهای متفاوتی را از خود بروز میدهد.
دیدگاههای فی باوند آلبرتی
فی باند آلبرتی بهکرات به انتقاد از شیوههای درمان و تشخص بیماری تنهایی در افراد، بدون توجه به ریشههای اجتماعی، اقتصادی و تاریخی آن پرداخته است. این انتقادات او، از زمان همهگیری کرونا شدت بیشتری پیدا کرد. گفتنیست که آلبرتی به تمام پدیدههای اجتماعی، فرهنگی و زیستی، از زاویهی تاریخی نگاه میکند و باور دارد که هرآنچه ما در زندگی امروزمان تجربه میکنیم، ریشه در گذشته و تاریخ بشر دارد.