معرفی فاطیما بهارمست
پست معرفی فاطیما بهارمست ، توسط سایت دانلود کتاب برای شما عزیزان تهیه شده است. فاطیما بهارمست مجری و بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون ایرانی است. او ازجمله هنرپیشههای نسل جدید سینمای ایران محسوب میشود که کار خود را از دههی هشتاد، بهعنوان بازیگری خردسال آغاز کرد و در ادامه، با نقشآفرینیهایش در دوران کودکی، مسیر حرفهی خود در سالهای بعدی را هموار ساخت.
بهارمست تاکنون در فرایند تهیه و تولید کتابهای صوتی نیز مشارکت داشته است. از میان آثاری که با صدای او شنیدنی شدهاند، میتوان به کتابهای «رانده و مانده» و «قصر آبی» اشاره کرد.
زندگینامه فاطیما بهارمست
فاطیما بهارمست (Fatima Baharmast) دهم تیرماه سال 1375 در شهر تهران چشم به جهان گشود. او از همان سنین کودکی و بهعنوان یک مجری کمسنوسال با حضور در برنامهی کودک عمو پورنگ با اجرای داریوش فرضیایی، خود را بهعنوان هنرمندی مستعد به مخاطبان همسنوسالش معرفی کرد.
این دختر هنرمند پس از شهرتی که با حضور در این برنامهی تلویزیونی پربیننده کسب کرد، موفق شد که راه خود را به سینما و تلویزیون ایران باز کند. با وجود اینکه فاطیما بهارمست از هفتسالگی وارد رسانه و صنعت سرگرمی شده بود، اما هیچ وقت از تحصیلات خود غافل نشد و برای گذراندن دوران دانشگاه، تصمیم گرفت که در رشتههای مرتبط با این زمینه که موردعلاقهاش بودند تحصیل کند.
او دارای مدرک دیپلم کارگردانی سینما است و در ادامهی مسیر نیز، تحصیلات خود را با فارغالتحصیل شدن از دانشگاه تهران در رشتهی تئاتر به پایان رساند. گفتنیست که تواناییهای بهارمست تنها به عرصهی بازیگری و اجرا در مدیومهای بصری خلاصه نمیشود و او مهارتهای قابل توجهی در زمینهی موسیقی نیز کسب کرده است.
فاطیما بهارمست نهتنها از همان سنین کودکی تواناییهای خود بهعنوان یک هنرمند را به اثبات رساند، بلکه از آنجایی که در سن ششسالگی بهعنوان یک مجری جلوی دوربینهای تلویزیون ظاهر شد، عنوان کوچکترین مجری ایرانی تا آن زمان را نیز به نام خود زد. با آشکار شدن استعدادهای او در زمینهی مجریگری، تهیهکنندگان تلویزیونی تصمیم گرفتند تا اجرای یک برنامهی تلویزیونی را بهطور کامل به او بسپارند.
به این ترتیب این دختر کمسنوسال در مقام تنها مجری این برنامه که «زنگ بچهها» نام داشت، در برابر مخاطبان آن ظاهر شد. فاطیما بهارمست در اواسط دههی نود تصمیم گرفت تا برای همیشه از حرفهی مجریگری خداحافظی کند و اقبال خود را در حیطهی جدیترِ بازیگری دنبال کند. از نظر او مجریگری اتفاقی بود که تصادفاً برایش رخ داد و این کار، دغدغهی اصلی و اوج آرزوهایش در عرصهی نمایش و سرگرمی محسوب نمیشود.
علاقهی اصلی بهارمست حضور بهعنوان بازیگر در آثار مهم سینمایی و تلویزیونی است. تا پیش از جدایی از حرفهی مجریگری نیز او تجربیاتی در زمینهی بازیگری داشت و در واقع از سال 1383، هنرپیشگی را آزموده بود؛ اما برای پیشرفت در این مسیر، مجریگری را مانع خود میدید.
بازی در سریال «آخرین بازی» که در سال 1393 به نمایش درآمد، موجب شد که فاطیما بهارمست در نقطهی جدید از حرفهی خود بایستد. او با ایفای نقش در این سریال، خود را بهعنوان بازیگری جوان و نوظهور به مخاطبان تلویزیون ایران معرفی کرد. بهارمست در این سریال که به کارگردانی حسین سهیلیزاده ساخته شده بود، ایفای نقش شخصیت لیلا را برعهده داشت.
سریال کمدی آخرین بازی، در ارتباط با شخصیتی بیاستعداد بود که میخواست رویاهای خود را در زمین فوتبال دنبال کند؛ اما همهی اطرافیانش بهوضوح میدانستند که او استعداد لازم برای حضور در عرصهی این ورزش را ندارد. از میان دیگر آثاری که فاطیما بهارمست در مقابل دوربین آنها حضور داشته، میتوان به سریال «سرنوشت» و «حلقه سبز» اشاره کرد. این هنرپیشه که از کودکی مهارتهای لازم برای اجرا، ازجمله فن بیان را آموخته، در تجربهای جدید، وارد حوزهی تولید کتاب صوتی شده و چندین اثر را با روایت و صدای خود به قالب شنیداری درآورده است.
بهترین کتابهای فاطیما بهارمست در مقام گوینده
کتاب قصر آبی (The Blue Castel): این داستان عاشقانه و زیبا که به قلم لوسی ماد مونتگومری به نگارش درآمده، روایتی از زندگی یک دختر است که پس از بازنگری در زندگی خود، متوجه فقدانها و خلأهایی در آن میشود و این درک تازه، او را به عصیان و طغیان علیه قوانین قراردادی خانوادهاش سوق میدهد.
این کتاب که توسط یکی از پرفروشترین نویسندگان کشور کانادا نوشته شده، نگاهی متفاوت نسبت به دگرگونی درونی یک شخصیت داستانی را به مخاطبانش ارائه میکند. گفتنیست که کتاب «قصر آبی»، با صدای فاطیما بهارمست در قالب اثری شنیداری درآمده است.
کتاب رانده و مانده (Fasting, Feasting): آنیتا دسای یکی از نویسندگان برجسته و نامدار در ادبیات هند است. او در این رمان خواندنی و پرفروش خود، به مذمت شیوههای زیست سنتی در خانوادهها پرداخته و پیامدهای منفی و مسئلهسازی که در تعصبات موجود در نگاههای سنتی وجود دارند را مورد بررسی قرار داده است. فاطیما بهارمست راوی نسخهی صوتی این داستان اجتماعی و فمنیستی است.