معرفی آوی لوئب
پست معرفی آوی لوئب ، توسط سایت دانلود کتاب برای شما عزیزان تهیه شده است. آوی لوئب نویسنده و پژوهشگر اسرائیلی – آمریکایی است که نوشتهها و تحقیقات علمی او در زمینهی «اخترشناسی» و «کیهانشناسی» از منابع معتبر جهانی محسوب میشود.
لوئب تا به امروز تعدادی کتاب محبوب علمی نوشته که از میان آنها میتوان به کتابهای «فرازمینیها: نخستین نشانه حیات هوشمند فرازمینی» و «میانستارهای: جستوجویی برای زندگی فرازمینی و آیندهمان در ستارگان» اشاره کرد.
زندگینامه آوی لوئب
آوی لوئب (Avi Loeb) یا همان آبراهام لوئب، روز بیستوششم فوریهی سال 1962 در اسرائیل به دنیا آمد. او مدرک کارشناسی خود را در رشتهی ریاضی و فیزیک و مدرک دکترای خود را در رشتهی فیزیک کسب کرد.
لوئب نخستین پروژهی بینالمللی «ابتکار دفاع استراتژیکِ» آمریکا را رهبری کرد. او در سال 1993، به عنوان استادیار دانشکدهی اخترشناسی دانشگاه هاروارد مشغول به کار شد.
آوی لوئب همچنین رئیس سابق دانشکدهی اخترشناسی دانشگاه هاروارد است و او را به عنوان بزرگترین اخترشناس هاروارد میشناسند. به دلیل فعالیتها و دستاوردهای علمی کسبشده توسط این دانشمند، نشریهی «تایم» نام او را در لیست 25 شخص تأثیرگذار در حوزهی شناخت و بررسی کیهان و فضا قرار داده است.
آوی لوب که فعالیتهای میدانی متعددی را ذیل تئوریهای علمی خود انجام میدهد، یک گروه پژوهشگر تشکیل داده است که همراه با او به مکانهای مختلف سفر میکنند و برای اثبات نظریات لئوب به بررسیهای گوناگون میپردازند.
با اینکه پژوهشهای او توسط تعدادی از همکارانش شتابزده و احساسی خطاب شدهاند، اما نمیتوان این اندیشمند را به عنوان یکی از مشهورترین نویسندگان و نظریهپردازان در زمینهی اخترشناسی، کیهانشناسی، زندگی فرازمینی و «هوش مصنوعی» نادیده گرفت.
لوئب باور دارد که برخلاف تصور انسانها، موجود فرازمینی نه یک جسم بیولوژیک، بلکه یک گجت تکنولوژیکی با هوش مصنوعی است. بر اساس گزارش «نیویورک تایمز» در ژوئیهی سال 2023 میلادی، لوئب و تیم تحقیقاتیاش در حال بررسیهای خود در اثبات نظریهی هوش مصنوعی و زندگی فرازمینی هستند.
آوی لوئب تا به امروز چندین کتاب و صدها مقاله به چاپ رسانده است. او در پادکستهای متعددی شرکت کرده و از چهرههای مطرح دنیای علم است. از میان کتابهای او میتوان به «نخستین کهکشانها در گیتی» و «چگونه نخستین ستارگان و کهکشانها شکل گرفتند (?How Did the First Stars and Galaxies Form)» اشاره کرد.
او صدها مقاله و تحقیق علمی در زمینهی کیهانشناسی نوشته و به موضوعاتی چون «سیاهچاله»، «نخستین ستارگان»، انفجار پرتو گاما و همگرایی گرانشی اشاره کرده است. نوشتههای او در نشریات علمی مهمی چون «تایم»، «ساینتیفیک آمریکن»، «استرونومی» و «اسمیتسونیان» به چاپ رسیدهاند. یکی از مقالات لوب که در نشریهی «استرونومی» منتشر شده، به بررسی برخورد «راه شیری» و «کهکشان آندرومدا» پرداخته است.
لوئب در سال 2021، «پروژهی گالیله» را برای «جستوجوی علمی نظاممند برای یافتن سندی از دستساختهی تکنولوژیکی فرازمینی» طرح کرد. نقطهی تمایز پروژهی گالیله در این است که در پی سیگنالهای الکترومغناطیسی نیست، بلکه به دنبال اجسام فیزیکی است.
همانطور که اشاره شد، آوی لئوب مخالفانی دارد. دکتر کارل دش، نظریات او را «آلوده کردن علم» توصیف کرده است. با این حال تا به امروز، نظریات آوی لوب رد نشدهاند و نتایج تحقیقاتش از اهمیت بالایی برخوردار هستند. نشریهی نیویورک تایمز او را «شکارچی موجودات بیگانه» توصیف کرده است.
بهترین کتابهای آوی لئوب
کتاب فرازمینیها: نخستین نشانه حیات هوشمند فرازمینی (Extraterrestrial: The First Sign of Intelligent Life Beyond Earth): این کتاب که در سال 2021 تبدیل به بهترین کتاب آمازون شد، داستان اولین ملاقاتکنندهی میانستارهای به منظومهی شمسی ما است.
این کتاب که تدوین تئوریها و فرضیات مناقشهبرانگیز آبراهام لوب در باب نشانهی حیات هوشمند فرازمینی است، سفری هیجانانگیز را برای علاقهمندان به مباحث فضا و فیزیک رقم میزند. فرازمینیها پس از انتشار، تبدیل به پرفروشترین کتاب سال نیویورک تایمز شد.
کتاب میانستارهای: جستوجویی برای زندگی فرازمینی و آیندهمان در ستارگان (Interstellar: The Search for Extraterrestrial Life and Our Future in the Stars): تازهترین اثر لوئب که در تابستان 2023 منتشر شد. در این مکاشفهی تازه، آوی لئوب به ما الگوهای زیستی دیگری را پیشنهاد میدهد که در جهانی فراتر از محدودهی وجودی ما در حال حاضر امکان دارد. او در این کتاب که جستوجویی فیلسوفانه و علمی در باب پرسشهایی چون «چه چیزی و چه کسی هستم؟» ارائه میدهد، سعی دارد تصویری از آیندهی بشر را تجسم بخشد.
کتاب نخستین کهکشانها در گیتی (The First Galaxies in the Universe): پژوهشی که ما را با آثار آوی لوئب آشنا میکند و همچون مقدمهای بر فرضیات جدیتر اوست. در این کتاب لوئب از الگوهای آشنا و تئوریک عبور میکند و با اسناد علمی جدیدتر، فرضیههای خود در باب فرم گفتن نخستین کهکشانها و ستارگان را عنوان میکند. او در تحقیقات خود از تفاوت میان «مکاشفه» و «تئوری» میگوید.
جوایز و افتخارات آوی لئوب
ریاست انجمن مشاورین علم و تکنولوژی
عضو فرهنگستان بینالمللی اخترشناسی
جایزهی نویسندگی چمبلیس از سوی انجمن اخترشناسی آمریکا
حضور در لیست 25 شخص تأثیرگذار در حوزهی کیهان و فضا از نگاه نشریهی تایم
عضو انجمن فرهنگستان علم و هنر آمریکا