معرفی سید عباس حسینی کاشانی

معرفی سید عباس حسینی کاشانی

پست معرفی سید عباس حسینی کاشانی ، توسط سایت دانلود کتاب برای شما عزیزان تهیه شده است. سید عباس حسینی کاشانی عالم و مجتهد ایرانی است که تحصیلات حوزوی خود را در کربلا و نجف نزد علمای نامی شیعه پی گرفت.

او در هجده‌سالگی با اجازه‌ی سید علی قاضی طباطبایی به مقام اجتهاد رسید. از کتاب‌های ایشان می‌توان به عناوینی چون «المخازن» و «مصابیح الجنان» اشاره کرد.

زندگینامه سید عباس حسینی کاشانی

زندگینامه سید عباس حسینی کاشانی

سید عباس حسینی کاشانی (Abbas Hosseini Kashani) عالم و مجتهد ایرانی است که در سال 1309 در کربلا دیده به جهان گشود. سید عباس حسینی کاشانی تحصیلات حوزوی خود را در حوزه‌های علمیه‌ی کربلا و نجف ادامه داد. او از شاگردان عالم نامی سید علی قاضی طباطبایی بود و هفت سال در محضر ایشان آموخت و در 18سالگی از ایشان اجازه‌ی اجتهاد گرفت.

سید عباس حسینی کاشانی از محضر اساتید دیگری نیز بهره برد که از آن بزرگان می‌توان به عالمانی چون آیت‌الله سید محمدهادی میلانی و آیت‌الله سید ابوالقاسم خویی اشاره کرد. سید عباس حسینی کاشانی مورد توجه عالمان بزرگ دینی بود. آیت‌الله سید حسین طباطبایی بروجردی پس از آنکه به کربلا وارد شد، به دیدار او رفت.

زندگی سید عباس حسینی کاشانی چندان دور از سیاست نبود. سید عباس حسینی کاشانی نسبت فامیلی با آیت‌الله سید ابوالقاسم کاشانی از سران ملی‌ شدن صنعت نفت داشت و پسرعموی ایشان بود. همچنین سید محمد بهشتی نیز پسرخاله‌ی سید عباس حسینی کاشانی بود. سید عباس حسینی کاشانی در زمان حکومت صدام از عراق اخراج شد.

سید عباس حسینی کاشانی سال‌های بسیاری را در بستر بیماری گذراند، اما هیچ‌گاه از این موضوع به کسی شکایتی نمی‌کرد. به همین دلیل به ایشان لقب ایوب العلما را داده بودند. ایشان در 19 تیر 1389 پس از بستری در بیمارستان ولی عصر قم به بیمارستان خاتم النبیاء (ص) تهران منتقل شد و 8 روز بعد در 27 تیرماه چشم از جهان فروبست.

بهترین کتاب‌های سید عباس حسینی کاشانی

بهترین کتاب‌های سید عباس حسینی کاشانی

سید عباس حسینی کاشانی از علمای بزرگ شیعه بودند و کتاب‌های ارزشمندی در حوزه‌ی دین و ایمان نوشته‌اند. در این بخش، به معرفی مهم‌ترین کتاب‌های سید عباس حسینی کاشانی خواهیم پرداخت:

کتاب مصابیح الجنان: کتاب مصابیح الجنان دعاها، صلوات‌ها، نمازها و دیگر اعمال دینی و عبادی را در بر دارد. هر فرد مسلمانی می‌تواند برای عبادت و راز و نیاز به این کتاب مراجعه کند و دعای مورد نیاز خود را دریابد. مطالب کتاب به سه بخش تقسیم شده است. سید علی حسینی کاشانی در بخش اول کتاب به نیایش‌ها پرداخته است و در بخش دوم به زیارت‌ها، و در بخش آخر اعمال دوازده ماه قمری را آورده است.

کتاب المخازن: کتاب المخازن مجموعه‌ی مختلفی از نوشته‌های سید عباس حسینی کاشانی را شامل می‌شود که از آن‌ها می‌توان به اشعار، مواعظ و نصایح، امثال و حکم، و تاریخ و تفسیر اشاره کرد.

کتاب فضایل و چگونگی ورود به ماه مبارک رمضان: دغدغه‌ی سید عباس حسینی کاشانی برای نگارش کتاب فضایل و چگونگی ورود به ماه مبارک رمضان این موضوع بوده است که مجموعه‌ی کاملی از روایات را درباره‌ی ماه مبارک رمضان گرد آورد. کتاب به گونه‌ای تدوین شده است که هر شخصی می‌تواند برای پاسخ به پرسش‌های خود درباره‌ی ماه رمضان به آن مراجعه کند.

کتاب‌هایی که در اینجا معرفی کردیم از جمله‌ی بهترین آثار سید عباس حسینی کاشانی به حساب می‌آیند. ایشان کتاب‌های دیگری نیز دارند که از آن‌ها می‌توان به «تقویم الشیعه» و «منهاج الجنان» اشاره کرد.

📚✨ مقالات پیشنهادی جزوه پرو
برچسب ها
دیدگاه ها

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کابین وردپرس قالب وردپرس آموزش وردپرس