توضیحات
کتاب گذری به هند ادوارد مورگان – حسن جوادی PDF توسط وب سایت جزوه پرو برای شما عزیزان تهیه شده است ، گذری به هند” اثری ادبی است که توسط حسن جوادی نوشته شده است. این کتاب به شکل یک سفرنامه دربارهٔ تجربیات و تجسمات نویسنده دربارهٔ سفر و اقامت او در کشور هند است. این اثر نه تنها به توصیف جغرافیایی و فرهنگی هند میپردازد ، بلکه به شیوهای فراتر از تاجین تجربیات فردی نویسنده در مورد مردم ، جاذبهها ، تاریخچه ، مذهبها و سبک زندگی هندیان میپردازد.
معرفی کتاب گذری به هند اثر ادوارد مورگان فورستر
وقتی که آدلا کوئستد و همسفر سالخورده اش ، خانم مور ، به شهر چانداپور در هند قدم می گذارند ، خیلی زود حسی از اسارت در یک جامعه ی هندی/بریتانیایی تنگ نظر و پرتبعیض به آن ها دست می دهد. این دو که تصمیم دارند از مناطق تحت سلطه و بریتانیایی شده ی هند گریخته و «هند واقعی» را از نظر بگذرانند ، از مردی هندی و مسلمان با شخصیتی جذاب و پیش بینی ناپذیر به نام دکتر عزیز کمک می گیرند.
اما به هنگام بازدید این سه شخصیت از غارهای مارابار ، حادثه ای اسرارآمیز رخ می دهد و دکتر عزیز که مردی محترم و صاحب منزلت است ، ناگهان خود را در مرکز رسوایی ای می یابد که هم بریتانیایی ها و هم زیردستان هندی شان را بسیار خشمگین کرده است. گذری به هند ، تشریحی استادانه از جامعه ای اسیر شده در چنگال امپریالیسم است و به زیبایی ، سرنوشت انسان هایی گرفتار شده در میان ستیزه های دنیای مدرن را به تصویر می کشد.
معرفی حسن جوادی
حسن جوادی در سال 1317 در تبریز متولد شده و تحصیلات دانشگاهی خود را در همین شهر انجام دادهاست. او در 1959 به پاریس رفته و در دانشگاه سوربن ادامه تحصیل داد ، و در 1960 در دانشگاه کیمبریج به دوره دکترای ادبیات انگلیسی قبول شد. جوادی در ادب انگلیسی استادانی چون اف. آر. لویس و ریموند ویلیامز ، و در ادبیات فارسی استادانی چون آرتور آربری و مینورسکی داشتهاست. او درجه دکتری خود را در 1345 از دانشگاه کیمبریج گرفت. عنوان رساله او «تأثیر ادبیات فارسی بر روی ادب انگلیسی با تأکید بخصوص دربارهٔ قرن نوزدهم». این کتاب در 1985 در کلکته و در 2005 در کالیفرنیا چاپ شد.
حسن جوادی از سال 1963 به عنوان مدرس ادبیات فارسی در کیمبریج شروع به تدریس کرد، و در سال 1965 پروفسور آربری را در کار ترجمه 400 غزل از دیوان شمس یاری کرد. جلد اول این کتاب در 1968 چاپ شد ، و جلد دوم این کتاب را جوادی پس از مرگ آربری که در همان سال اتفاق افتاد حاضر کرد و هر دو جلد را تحشیه کرده به چاپ رساند.
حسن جوادی مدت یازده سال در دانشگاه تهران تدریس کرد و مدتی هم رئیس گروه زبان و ادبیات انگلیسی شد. او طی این سالها کتابهای گذری به هند از فورستر ، نامههایی از تبریز از ادوارد براون ، وحی و عقل در اسلام از آربری ، تاریخ ادبیات آمریکا از ویلیس ویگر را از انگلیسی و نمایشنامه مده را از فرانسه ترجمه کرد.
جوادی در سال 1977 به دانشگاه برکلی رفت ، که قبلاً هم دو سال در آنجا دهه 1970 تدریس کرده بود. این بار 14 سال در این دانشگاه تدریس کرد ، او در 1990 بازنشسته شد و به خبرنگاری و تدریس در دانشگاههای مختلف پرداخت. کارهای روزنامهنگاری او در آسیای مرکزی و اشنگتون بود ، و در دانشگاههای کاتولیک جرج واشینگتن تدریس کردهاست. از کارهای تحقیقی او «تاریخ طنز در ادبیات» فارسی است که اول به انگلیسی و بعداً به فارسی نشر یافتهاست. «ایران از دیده سیاحان اروپایی» تحقیقی است که از قدیمترین ایام تا قرن شانزدهم میرسد.
فهرست مطالب دانلود کتاب گذری به هند حسن جوادی :
بخش اول : مسجد
بخش دوم : غارها
بخش سوم : معبد
📙💌 فایل های پیشنهادی جزوه پرو :
دانلود کتاب آشنایی با شوپنهاور از کاظم فیروزمند PDF
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
نقد و بررسیها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.