توضیحات
کتاب ما دروغگو بودیم امیلی لاکهارت PDF توسط وب سایت جزوه پرو برای شما عزیزان تهیه شده است ، ما دروغگو بودیم رمانی زیبا و در ژانر معمایی از امیلی لاکهارت میباشد.
داستان کتاب در خانوادهای به نام سینکلر رخ میدهد که از امکانات رفاهی عالی شامل خانههای مجلل و مهمانیهای کم نظیر برخوردارند و راوی داستان ، کادنس سینکلر یکی از نوههای سینکلرها هست که به عنوان شخصیت اصلی کتاب بخاطر یک صدمه مغزی و میگرن مزمن برخی از خاطراتش را به یاد نمیآورد.
در این حال تصور میشود که بعضی از حقایق توسط خانواده پنهان میشوند بنابراین نویسنده به زمانی در ماجرا ورود میکند که دستخوش حوادثی بوده است و از آن به بعد کادنس که با اتفاقاتی نظیر جدایی پدر و مادرش مواجه گردیده است جستجوی خود را برای یافتن حقیقت آغاز میکند.
لاکهارت علاوه بر از دست رفتن حافظه شخصیت اول کتابش، عشقی که او در دوران نوجوانیاش تجربه کرده را مطرح میکند و به گونهای هنرمندانه آن را توصیف کرده است و از حالت کلیشه درآورده است.
پرداختن به مفهوم خانواده آنهم خانوادههای ثروتمند که مشکلات خودشان را دارند ، یکی از مضامین اصلی اثر پیش رو به شمار میرود. از طرف دیگر تلاشی که مادرهای خانواده میکنند تا فرزندانشان برنده رقابتی که خودشان آن را ساختهاند بشوند ، هم نکته جالب دیگری است که مطرح میشود.
هریس ، پدربزرگ کادنس ، شخصی با اموال زیاد و قابل توجه میباشد که همین موضوع موجب ایجاد مشاجرههایی بین مادر کادنس و خواهرانش میشود که هر یک با کوششی مضاعف قصد دارند بیشترین سهم ممکن از داراییهای موجود را نصیب فرزندانشان نمایند.
معرفی امیلی لاکهارت :
امیلی لاکهارت یا ای لاکهارت (E. Lockhart) با نام اصلی امیلی جنکینز (Emily Jenkins)، روز سیزدهم سپتامبر سال 1967 در نیویورک بهدنیا آمد. او سالهای زندگی خود را در شهرهای مختلفی ازجمله کمبریج، ماساچوست، سیاتل و واشنگتن گذراند.
مادرش معلم پیشدبستانی و پدرش نمایشنامهنویس بود. امیلی از همان کودکی در کنار مادرش، قدم به دنیای کتابهای مصور گذاشت و از پدرش ماجراها و قصههای خیالبرانگیز و مهیجی مانند آلیس در سرزمین عجایب، هاکلبریفین و شرلوک هولمز را شنید.
امیلی لاکهارت بهواسطهی پدرش، از کودکی با ویلیام شکسپیر و آثار او آشنا شد. به همین دلیل هم بود که او از کودکی به نوشتن علاقه پیدا کرد و به گفتهی خودش از هشتسالگی تصمیم گرفت در آینده نویسنده شود.
امیلی لاکهارت از همان سنین کم، آنقدر به نویسندگی علاقه داشت که وقتی هنوز دانشآموز کلاس سوم بود، دو رمان نوشت. در دوران دبیرستان او علاوهبر حضور در مدارس تابستانی نمایش در دانشگاه نورثوسترن، در تئاتر کودکان در مینیاپولیس نیز شرکت میکرد.
امیلی لاکهارت تحصیلات متوسطهاش را در یک مدرسهی خصوصی واقع در شمال سیاتل گذراند. پس از آن به کالج واسر رفت. او در آنجا فرصت یافت تا به مطالعه و بررسی کتابهای مصور بپردازد و برای تکمیل پایاننامهی خود در مقطع کارشناسی ارشد، با بری موزر، هنرمند آمریکایی مصاحبه کند. پس از آن امیلی لاکهارت برای ادامهی تحصیلاتش وارد دانشگاه کلمبیا شد و با موفقیت، مدرک دکترای ادبیات انگلیسی خود را از این دانشگاه دریافت کرد.
امیلی لاکهارت از همان زمان تصمیم گرفت که برای نوجوانان و جوانان بنویسد و این نوشتهها را با نام «لاکهارت» که نام خانوادگی مادربزرگ مادریاش بود، منتشر کند. اولین کتاب این نویسندهی آمریکایی، یک رمان با نام «فهرست دوستپسر (The Boyfriend List)» بود که در سال 2005 منتشر شد.
این رمان بهمرور تبدیل به یک مجموعهی چهارجلدی شد و تا به امروز با عنوان رمانهای «روبی الیور (Ruby Oliver)» که نام قهرمان اصلی داستان است، شناخته میشود. امیلی لاکهارت در سال 2008 رمان «تاریخچهی بدنامی فرانکی لاندو بانکس» را برای ردهی سنی نوجوانان به چاپ رساند.
او در همان سال با نام اصلی خود، امیلی جنکینز و طی همکاری با لورن میریکال و سارا ملانسکی، کتاب «چگونه بد باشیم (How to Be Bad)» را تألیف و منتشر کرد. این همکاری در سالهای بعد با انتشار مجموعهی ششجلدی «جادوی چپکی (The Upside-Down Magic)» برای کودکان ادامه پیدا کرد.
سال 2014 از یکی دیگر از بهترین کتابهای امیلی لاکهارت، با نام «ما دروغگو بودیم» رونمایی شد. او در سال 2020 نیز با داستانی خلاقانه در کتاب «دوباره، دوباره» از روابط انسانی گفت و بار دیگر توجه مخاطبان را به خود جلب کرد.
از آنجا که رمان ما دروغگو بودیم، افتخار و شهرت زیادی را نصیب امیلی لاکهارت کرد، این نویسندهی آمریکایی تصمیم گرفت تا با استفاده از پیشزمینهی داستانی این رمان، طرح دیگری را بپروراند که نتیجهی آن، تألیف و انتشار رمان «خانوادهی دروغگوها (Family of Liars)» در سال 2022 بود.
گفتنی است که امیلی لاکهارت در حوزهی تصویرگری از نام اصلی خود، امیلی جنکینز استفاده میکند و تاکنون کتابهای تصویری و مصور بسیاری را با این نام، به کودکان هدیه کرده است. علاوهبراین او کتابهایی که برای ردهی سنی بزرگسال تألیف کرده را نیز با نام اصلی خود به انتشار رسانده است.
یکی از این کتابها که در سال 1988 به نگارش درآمد، «زبان اول: ماجراجویی در فرهنگ فیزیکی (Tongue First: Adventures in Physical Culture)» نام دارد که مجموعهای از مقالات این نویسنده در باب جسم و تمام مسائل مربوط به آن را دربردارد و دیگری، رمانی تحت عنوان «جناب آقای پستریور و کودک نابغه (Mister Posterior and the Genius Child)» نوشتهشده در سال 2002 است.
بهترین کتابهای امیلی لاکهارت :
- کتاب ما دروغگو بودیم (We Were Liars): کادنس دختری است که بر اثر حادثهای حافظهی خود را از دست میدهد. در ادامهی این رمان معمایی از ای لاکهارت که وارد فهرست پرفروشترین کتابهای نیویورک تایمز شده است، این فراموشی برای کادنس به چالشی ترسناک و غیرقابلباور تبدیل میشود؛ چراکه هیچیک از اطرافیانش حاضر نیستند برای اینکه او گذشتهاش را به یاد بیاورد، کوچکترین کمکی کنند.
- کتاب تاریخچهی بدنامی فرانکی لاندو بانکس (Disreputable History of Frankie Landau-Banks): امیلی لاکهارت در این رمان، در خلال روایت زندگی فرانسیس فرانکی لاندو بانکسِ شانزدهساله که در یک مدرسهی شبانه تحصیل میکند، بحث در باب مسائل مختلفی مانند فمینیسم، طبقهی اجتماعی، دوستی و وفاداری را نیز به میان میکشد.
- کتاب دوباره، دوباره (Again Again): این رمان، ماجرای دختری یهودی بهنام آدلاید بوچوالد را روایت میکند که در عین دستوپنجه نرم کردن با مشکلاتی چون اعتیاد برادرش، وارد رابطهای عاشقانه با جک میشود. امیلی لاکهارت در این کتاب، به بررسی امکانهای مختلفی میپردازد که پیش روی رابطهی آدلاید و جک متصور هستند.
جوایز و افتخارات امیلی لاکهارت :
- سال 2008 رمان «تاریخچهی بدنامی فرانکی لاندو بانکس»، در فهرست نهایی جایزهی ملی کتاب برای ادبیات نوجوان قرار گرفت و جایزهی Cybils را برای امیلی لاکهارت به ارمغان آورد.
- در سال 2009، جایزهی مایکل ال. پرینتز را از آن خود نمود.
- امیلی لاکهارت در سال 2013، عهدهدار ریاست کمیتهی ادبیات نوجوانان برای جوایز ملی کتاب شد.
- در سال 2014 کتاب «ما دروغگو بودیم»، جایزهی بهترین رمان نوجوان گودریدز را از آن خود ساخت و در فهرست جایزهی داستان کودکان و نوجوانان گاردین، بهعنوان یکی از چهار کتاب برتر معرفی شد.
- در سال 2015 انجمن کتابخانهی آمریکا، رمان «ما دروغگو بودیم» از ای لاکهارت را در فهرست ده کتاب برتر سال خود قرار داد.
برشی از کتاب ما دروغگو بودیم امیلی لاکهارت :
یک شب اواسط تابستان پانزده رفتم شنا در ساحل کوچک ؛ تنها. گات ، جانی و میرن کجا بودند؟ خبر ندارم. توی رد گیت کلی تخته بازی کردیم ؛ احتمالا هنوز همانجا بودند و یا شاید رفته بودند به کلرمونت و به جر و بحث خالهها گوش میدادند و مربای آلوی بنفش با کراکر میخوردند.
در هر صورت با تاپ رفتم توی آب. ظاهرا با همین لباس تا ساحل هم آمده بودم. روی ماسههای ساحل لباسهایم را پیدا نکردم ؛ حولهای هم در کار نبود. چرا؟ مجددا خبر ندارم.
احتمالا خیلی دور شده بودم. اندکی دور از ساحل صخرههای بزرگی هست ؛ همیشه در تاریکی شبها شوم به نظر میآیند. احتمالا سرم توی آب بوده و بعد محکم به آن صخرهها خورده. قبلا هم گفتم خبر ندارم.
نکوداشتهای کتاب ما دروغگو بودیم امیلی لاکهارت :
– کتابی است که همیشه در ذهنتان باقی خواهد ماند و پایانی رضایتبخش و تکان دهنده دارد. (Entertainment Weekly)
– ما دروغگو بودیم یک داستان هیجانانگیز و مرموز است که پایانی غافلگیر کننده دارد و شما را حیرت زده میکند. (MTV News)
– لاکهارت داستانی دقیق، قوی، هیجانانگیز و زیبا نوشته است و یک درام خانوادگی غمانگیز را روایت میکند. (Booklist, starred review)
– داستانی پیچیده و پر از رمز و راز که به خوبی روایت شده و میتواند مخاطبان نوجوان و بزرگسال را به خود جذب کند. (The Wall Street Journal)
– امیلی لاکهارت معمایی را در داستان طرح میکند که هیچکس هم نمیتواند پایانش را حدس بزند. این کتاب داستان دختری را روایت میکند که خانواده برایش به معنای همه چیز است و از دست دادن آن خانواده میتواند بسیار غم انگیز باشد. (Publishers Weekly, starred review)
📙💌 فایل های پیشنهادی جزوه پرو :
دانلود کتاب سیری در بزرگترین کتاب های جهان جلد چهارم حسن شهباز PDF
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
نقد و بررسیها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.